PUBG Anti-Hile Önlemleri İçin Video Yayınladı

Bunu paylaş:

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın  her zaman hileciler ile başı belada olmuştur. Bu durum yakın zamandaki tüm gelişmiş online oyunlarının en büyük sorunlarından biri haline geldi. PUBG hile yapan oyunculara dur diyebilmek için büyük adımlar atmaya kararlı. Şirket, anti-hile sistemleri için harcadıkları bu eforu ve kararlılıklarını da yeni bir bir video çıkartarak arka planda nasıl çalıştıklarını tüm oyuncularına göstermek istiyor.

Yayınlanan bu video PUBG Anti-Hile takımının başındaki isim, Dahyung Lee tarafından oyuncuların oyun performansını düşüren hilecilere karşı nasıl çalıştıklarını detaylıca açıklıyor.

Aslında sistem şöyle çalışıyor. Hile olarak nitelendirilebilecek bir durum, özellikle 3. parti yazılımı kullanımı, ile karşı karşıya kalınca takım neler olduğunu anlayabilmek için bütün kayıtlara göz atıyor. Hatta PUBG Corp. hile progamını kendi de kullanıyor ki programın nasıl çalıştığını anlayıp ona önlem alabilecek bir sistem geliştirebilmek için. Yapılan araştırmalar sonucunda hileci olduğu anlaşılan hesaplar banlanıyor.

PUBG Corp. gibi büyük bir şirkette işlerin nasıl yürüdüğü ile ilgili merakınız var ise bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...