Lineage 2: Revolution “KAMAEL” Irkı Geliyor

Bunu paylaş:

Netmarble Corp., bugün, popüler devasa çok oyunculu rol yapma oyunu (MMORPG) Lineage 2: Revolution için yeni bir güncellemeyle oyuncuların tatması için bir sürü içerik getirdiğini açıkladı. Bunlar arasında yeni “Kamael” ırkı, “Çift Sınıf” sistemi, yeni sunucular ve güncellemeyi kutlamak için çeşitli etkinlikler var. Bu büyük güncelleme ile, oyuncular, ana görevleri yaparak ve etkinliklere katılarak türünün en yüksek derecesine sahip UR Ekipmanlardan tam üç set alabilecek. Daha önce yeni güncelleme için ön kayıt yaptıran oyuncular, bir +30 Güçlendirme Parşömeni alacaklar.

Yeni Irk, “Çift Sınıf” Sistemi, Etkinlikler ve Tamamen Yeni bir Sunucu Oyuncuları Bekliyor

Merhametsiz ve güçlü “Kamael” ırkı, geçtiğimiz yıl Ekim ayında eklenen Ork ırkından sonra, oyunun altıncı ırkı olacak. Tanrılara baş kaldırmak için Devler tarafından yetiştirilen bu ırk oldukça güçlü ama bir o kadar da acımasız ve savaşta kullanmak için düşmanlarının ruhlarını kullanabiliyor.

Oyuncular, yeni bir Kamael karakter açtıklarında, yeni eklenen “Ruh Adası” bölgesinde başlayacaklar ve karakterleri için üç sınıftan birini seçip, sınıflarına has özel silahları alabilecekler. Bu üç sınıf, Cani / Lanetleyici (Savaşçı), Arbalist / Hileci (Casus) ve Ruh Kıran / Ruh Tazısı (Mistik).

Lineage 2: Revolution’un “Çift Sınıf” sistemi de Aden’in Kahramanlarının kullanımına sunuldu. Oyuncular, bu sistem sayesinde mevcut karakterleriyle, seviye ve eşyaları da dahil olmak üzere, aynı karakter gücüne sahip başka bir sınıfla oynamanın tadını çıkarabilecekler.

Lineage 2: Revolution’a gelen diğer yenilikler ise şöyle:

  • Yeni Sunucular – 29 Ağustos tarihinden itibaren batı bölgesinde, Lineage 2: Revolution için Gunter ve Lancer sunucuları eklenecek (kesin saati oyunculara resmi oyun forumu üzerinden bildirilecek). Bu sunucularda yeni karakter açan oyuncular, Adena, Kırmızı Elmas ve yedi gün boyunca üç tür günlük avantaj kazanacak.
  • Oyuncuların seviyelerini yükseltmesi 3 kat hızlanmakla kalmadı, aynı zamanda oyundaki ilerleme de daha kolay hale getirildi.
  • Etkinlikler – Kamael ırkının gelişini kutlamak için eğlenceli etkinlikler düzenlenecek. Bunlardan bazıları şöyle:
    • Kamael’e Hoş Geldin – Kamael ırkının gelişini kutlamak için Pan’LA BİR ENTeresan Etkinlik geri geldi.
    • Çift Sınıf Giriş Etkinliği – Ödül kazanmak için 14 gün boyunca Lineage 2: Revolution’a giriş yapmanız yeterli. Ödüller arasında Motomini Bineği de var.
    • [Yeni Sunucuya Özel] İndirim Etkinliği – Yeni sunuculardaki oyuncular için Ekipman Seviye Yükseltme ve Geliştirme masrafları indirimli olacak.
    • [Yeni Sunucuya Özel] Şanslı Sandık Etkinliği – Birincilik ödülünü alma şansı için Şanslı Bilet topladıktan sonra şansınızı deneyebilirsiniz.

Lineage 2: Revolution, üst düzey görselleri, devasa bir açık dünyası, büyük PvP içerikleri mobil cihazlara getiren, çığır açan bir MMORPG oyunu. Unreal Engine üzerinden çalışan oyun, göz alıcı görsellere ve 200’e kadar oyuncunun tek bir ekranda gerçek zamanlı olarak savaşabildikleri büyük çaplı bir açık dünya savaşına sahip ve avucunuzun içinde dünyanın dört bir yanındaki milyonlarla aynı anda oynanabilen, muhteşem görünen, harika özelliklere sahip olan ve istikrarlı bir MMORPG oyunu.

 

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...