Rise Of Isengard, LOTRO Legendary Serverlarına Geliyor!

Bunu paylaş:

Eğer bir süredir The Lord of the Rings Onlineın Legendary Server’larında oynuyorsanız, hain Saruman’ın Isengard’daki kalesini bulmak için heyecanlandığınıza eminiz.  Bu beklentiniz LOTRO Rise Of Isengard gelişi işe son buluyor!

Rise of Isengard LOTRO’nun 2011 yılında çıkardığı, oyunculara Yüzük Kardeşliği’nin yolculuğunu anlatan bir eklentisiydi. Onların gittiği yoldan adımlarını takip ederseniz, Orthanc kapılarını bulabilirsiniz. Saruman’ın Rohan’a yani batıya saldırısından önceki hazırlığı ve savaş makinelerini görebilirsiniz.


Rise of Isengard, Gap of Rohan ile birlikte, Ring of Isengard, Dunland, yeni kitap temalı görev zincirini içeriyor. LOTRO Legendary Server’lara bugün gelen yama ile hemen girip göz atabilirsiniz. Fakat unutmayın, bu serverlara erişebilmek için ya aktif bir aylık aboneliğiniz ya da oyunun tam sürümüne sahip bir hesabınız olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Detaylı bilgi için The Lord of the Rings Online resmi sitesine buradan göz atabilirsiniz.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...