Vizyona Girecek Filmler – 30 Ağustos

Bunu paylaş:

Merhaba Film Severler!

Bir başka vizyona girecek filmler ile sizlerleyiz. Bu hafta en çok beklediğimiz, 20 Eylül’de vizyona girecek Rambo: Son Kan ve Ad Astra hakkındaki ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz!

Rambo: Son Kan

Maria’nın torunu mafyalar tarafından kaçırılmış ve zorla alıkonulmaktadır. Çaresizliğin içinde çırpınan Maria, son olarak John Rambo’yu arar ve başına gelen felaketi

anlatır. John Rambo ise Arizona’da sakin bir kasabada hayatını sürdüren ve tehlikeden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışan eski bir beladır. Maria’nın üzüntüsünü paylaşan Rambo hemen harekete geçer ve kızı kurtarmak için bir plan yapar. Rambo’ya, kız kardeşi kaçırılan bir gazeteci eşlik edecektir. Rambo ve Gazeteci, kötü adamların elinde zorla tutulan kızları kurtarmak için ölümcül ama uğruna son kanlarını feda edecekleri bir belanın içine girerler.

 

2018’in Mayıs ayında gelen haberlere göre, filmin pazarlamasıyla ilgili çalışmaların başladığı, Sylvester Stallone’un senaryo üzerinde çalıştığı ve çekimlerin Eylül ayında başlayabileceği belirtiliyor. 2008 yapımı John Rambo filminden beri konuşulan proje, 2019 yılı içinde hayata geçiyor.

 

Fragman için: https://www.youtube.com/watch?v=vtejTSKBT1k

Vizyon tarihi: 20 Eylül 2019

Yönetmen: Adrian Grunberg

Oyuncular: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta

Tür: Aksiyon

Ülke: ABD

 

 

 

 

 

 

 

Ad Astra

Başrolünde Brad Pitt‘i izleyeceğimiz bilimkurgu filmi Ad Astra için yeni bir poster paylaşıldı.

Yıllar önce farklı uzaylı türlerini ararken kaybolan babasını bulmak ve gezegenimizdeki yaşamı tehdit eden bir gizemi çözmek için Güneş sisteminin uzak köşelerine yolculuk edecek bir astronotun başından geçenleri izleyeceğimiz filmin senaryosu, Fringe dizisinin yazarlarından Ethan Gross ve James Gray tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenlik koltuğunda da James Gray oturuyor.

Başroldeki Brad Pitt’e eşlik edecek isimler arasında Liv TylerTommy Lee JonesDonald Sutherland ve Ruth Negga gibi oyuncular bulunuyor. Ülkemizde 20 Eylül’de vizyona girecek Ad Astra’nın yeni fragmanını burada bulabilirsiniz.

 

Fragman için: https://www.youtube.com/watch?v=vK6Syms-X3w

Vizyon tarihi: 20 Eylül 2019

Yönetmen: James Gray

Oyuncular: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga

Tür: Bilimkurgu, Macera

Ülke: ABD

 

 

 

 

 

 

Sabırsızlıkla beklediğimiz bu filmler yaklaşık 20 gün sonra vizyonda!

 

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...