World of Warcraft Classic Seviye 60 Olan İlk Oyuncu Kim?

Bunu paylaş:

Jokerd, World of Warcraft Classic’in seviye 60 ‘a ulaşan ilk oyuncusu oldu!

World of Warcraft yayıncısı JokerdClassic batı sunucularında Seviye 60’a ulaşan ilk oyuncu oldu. Jokerd’nin seviye 60 macerası, 30 Ağustos günü saaat 2:40’da Avrupa-Mograine sunucusunda bir Mage ile gerçekleşti. Bu da,  WoW Classic çıkış tarihinden itibaren, seviye 60 olması üç gün, 20 saat ve 40 dakika sürdü ve bunun 78 saatinden fazlasında yayındaydı.

Doğu sunucularında oyuncuların seviyeleriyle ilgili kesin bir bilgi yok, bu yüzden Jokerd sadece batı sunucularında değil WoW Classic genelinde ilk kez seviye 60 olan oyuncu olmuş olabilir.

Seviye 60’a ulaştığında 300.000’den fazla kişi Twitch’de onu izliyordu.

Jokerd, seviye atlamak için gereken deneyim puanlarının çoğunu tek başına canavar keserek kazandı. Sonlara doğru hiç zindan yapmayarak, Blizzard gibi alan etkili büyülerle birbirlerine çok yakın canavarları öldürmeyi tercih etti.

Arkadaşlarından ise aldığı tek yardım, layering sisteminden (paralel evren gibi düşünebilirsiniz) faydalanmak için, sonlara doğru arkadaşlarının gruplarına girip çıkmasıydı. Blizzard, bu sistemi Classic içerisine, ilk birkaç hafta için özellikle dahil etti. Bu da Jokerd’nin canavarları bekleme süresini kısaltıp, daha hızlı seviye atlamasına yardımcı oldu.

Jokerd, Batı sunucularındaki kendisine en yakın kişiye ise büyük bir fark attı, o 60 olduğunda en yakın oyuncu hala 56 seviyedeydi. Bu kadar hızlı ve etkili seviye atlaması, o uyurken hesabında başka birisinin oynadığına ilişkin dedikodulara yol açsa da, bununla ilgili bir kanıt yok.

Jokerd, seviye 60 olduğuna göre, yapacak tek bir şeyi kaldı. Diğer oyuncuların kendisine yetişmesini bekleyip, dünyada ilk kez Onyxia’s Lair veya Molten Core’u temizleyecek kişi olma yarışına katılmak. Jokerd’nin bu iki düşmandan herhangi birine meydan okuyabilmesi için 39 tane seviye 60 oyuncuya ihtiyacı olduğu için bunun için hala önümüzde en az birkaç gün var.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...