Diablo 3 Sezon 18 Önümüzdeki Hafta Başlıyor

Bunu paylaş:

Blizzard, aksiyon RPG oyunu Diablo 3 çıkaralı 7 seneyi aşmış olabilir fakat sezon güncellemeleri ile oyunun tazeliği korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sezon 18 için paylaştıkları planları 23 Ağustos’tan itibaren tatmaya başlayacağız.

Yeni sezonun adı Season of the Triune“. 3 milenyum öncesinden Prime Evils of the Burning Hells tarafından kurulan çok eski bir tarikata geri dönüş planlanıyor. Triune adlı bu tarikatın kalıntıları günümüze Coven ismiyle uzanıyor. Adria ve Magdha’nın çalışmalarını ölümlerinden sonra bile devam ettirdiler.

Peki bu gelişmelerin oyun içerisindeki etkileri ne olacak? Diablo 3 sezon 18 boyunca oyuncular, Power of Triune buffına sahip olacaklar. Bu buff savaş alanında periyodik olarak daireler oluşturup 3 farklı etkiden rastgele birine sahip olacak. Bu bufflar:

  • Triune of Love (Power): Bu dairenin içerisindeki oyuncular %100 damage bonusuna sahip olacaklar.
  • Triune of Determination (Resource Reduction): Bu dairenin içerisindeki oyuncular yetenek kullanırken %50 daha az kaynak harcayacaklar.
  • Triune of Creation (Cooldown Reduction): Bu dairenin içerisindeki oyuncuların yetenekleri daha çabuk dolacak.

Blizzard yaptığı açıklama ile sezon Diablo 3 sezon 18 ‘de farklı bir değişiklik yapmak istediklerini belirtti. The Power of the Triune buffı 1. seviyeden 70. seviye ve hatta ilerisindeki bütün oyuncuların oynayışına direk olarak etki edecek bir güncelleme.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...