Auto Chess PC Versiyonu Epic Games Store’a Özel Olacak

Bunu paylaş:

Dota Auto Chess yapımcısı Drodo Studios bağımsız PC versiyonunu geliştiriyor! Oyunun yayımcısı Dragonest Game tarafından E3 konferansında yapılan açıklama ile oyunun PC versiyonunun yalnızca Epic Games Store kullanıcılarına özel olacağını belirtti.

Auto Chess bağımlılık yapan bir Dota 2 modu olmakla beraber kendi bağımsız PC oyununu çıkartmaya hazırlanıyor. Valve ile anlaşmaya varamayan Drodo, Epic Games ile anlaşarak oyunun yalnızca Epic Games Store‘da çıkacağını oyuncularıyla paylaştı.

Loring Lee, Çinli oyun yayımcısı Dragonest‘in kurucusu E3 2019 PC Gaming Show‘da sahne aldı. Drodo ile birlikte bağımsız PC versiyonu için çalıştıklarını dile getiren Loring Lee, Epic Games ile anlaştıklarını belirtti.

Auto Chess modu Ocak 2019’dan bu yana  Dota oyuncularının favorisi haline geldi. Dünyanın en büyük MOBA oyunlarından biri olan Dota  karakterleri ile satranç oyununun elementlerini birleştirdi. Satranç parçalarının oluşturukları belirli bir sinerji ile rakibi yenme üzerine kurulu bu oyun dünya çapında çok ses getirmişti.

Piyasaya çıktığı günden bu yana Steam’de en çok oynanan oyunlar arasına giren Dota Auto Chess, bir çok büyük şirketin de ilgisini çekti. Valve ve Riot Games kendi bağımsız Auto Battler versiyonlarını çıkaracağını duyurdu.

Diğer Auto Chess oyunları hakkında bilgi almak istiyorsanız buradan sitemize göz atabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...