Fortnite B.R.U.T.E. Mech Sonunda Nerf Yedi!

Bunu paylaş:

Popüler Battle Royale oyunu Fortnite dengesiz B.R.U.T.E. Mech ‘lerine sonunda nerf getirmeye karar verdi. Son güncellemede verdiği hasar ve hareket kabiliyeti büyük ölçüde nerf yedi.

Yeni mech olayı sezon 10 geldiği günden bu yana Fortnite topluluğu tarafından sıkça tartışılmıştı. Son yama ile dereceli oyunlarda mech çıkma ihtimali azaltıldı. Epic Games, bu durumu düzeltmek için oyuna neden alternatif bir araç getirdiğini de daha önce açıklamıştı. Fakat oyuncuların yakınmaları devam ettikçe, bu sefer Epic olması gerektiği gibi alternatif yollar üretmektense sorunun kaynağını düzeltmeye karar verdi.

Dün yapılan açıklamada B.R.U.T.E. Mech’in tek şarjda 10 roket fırlatmasını, 6 ya indirdiğini açıkladı. Ayrıca patlama alanını %42 düşürdüğünü ve roketlerin %56 daha yavaş ateşlendiğini oyuncuları ile paylaştı.

“Bu değişikliklerin oyuncuların üzerine gelen roketler karşısında kendilerini korumak için daha fazla süre vereceğini, B.R.U.T.E. Mech’lerin halen yapılar karşısında çok güçlü olacağını, sadece oyunculara karşı daha az ölümcük olacağını belirtti.”

Yukarıda hareket kabiliyetinin de değiştiğinden bahsetmiştik. Dash yeteneğinin tekrar kullanılma süresi 2 saniye uzatılmışken, havada ateşleme hızı da %33 azaltıldı. Bu değişiklikler ile de Mech’lerin ara kapatma özelliği azaltılmış oldu.

“Zaten defansı yüksek bu Mech’lerin bu kadar yüksek hareket kabiliyetleri oyuncuların kaçış ihtimalini çok düşürüyordu.”

B.R.U.T.E. artık süren kişiye ve taşıdığı yanındaki arkadaşına yapı materyalleri kazandırmayacak.

“Hedefimiz Mech’in içerisinde ve dışarısında olmasının vereceği karar durumuna arttırmak. İçerisindeyken hiç bir tehlike içine girmeden çok daha hızlı materyal toplamayı engellemek.”

Son olarak Mech çıkma ihtimalinde değişikliğe gidildi. Şu an her fırtına fazında Mech çıkmama ihtimali bulunduğu dile getirildi. Sayısal anlamda da çok daha az çıkacağı açıkandı.

Bütün bu nerflere rağmen az da olsa güçlendirildiği noktalar tabii ki mevcut. Gunner’s Overshield yeteneği için gerekli materyal miktarı 200’den 75’e düşürüldü. Ayrıca toplam can miktarı 1000’den 250 arttırılarak dayanıklığı da arttırıldı.

Bu değişiklikler bütün oyuncuları direk etkilemeyecek fakat en azından Fortnite oyunlarının daha adil geçeceği konusunda tüm oyuncular hem fikir durumda.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...