Rocket Pass 4 Ne Zaman Geliyor?

Bunu paylaş:

Roket iticilerinizin çalıştığına emin olun çünkü Rocket Pass 4 önümüzdeki hafta Rocket League oyuncuları ile buluşmaya hazırlanıyor. Sezon 12’nin gelişinden bir gün sonra Rocket Pass’te kademeleri hızlıca tırmanmaya başlayabilir benzersiz ödülleri kazanabilirsiniz.

Rocket Pass 4’ün ödüllerinin başında Mudcat adlı ralli araçlarından ilham alınmış bir Battle-Car bulunuyor. Premium Pass satın aldığınızda anda size verilecek olan bu arabanın, Pass seviyesinde ilerledikçe Mudcat GTX versiyonu açılacaktır. Arabanın görünüşü gerçekten benim çok hoşuma gitti. (Eline sağlık Psyonix demeden geçemeyeceğim) Tabi ki Rocket League bu duyuruyu kuru kuru yapmadı, yayınladıkları fragman ile oyuncuları şimdiden heyecanlandırmayı başardılar.

Topluluğun geri bildirimleri üzerine Rocket Pass 4 ile haftalık görevler değişiyor! Artık geçmişte bitiremediğiniz görevleri Pass süresince dilediğiniz zaman yapabileceksiniz.

Rocket Pass 3’teki gibi Free ve Premium Pass sahiplerine her hafta 3 farklı görev gelecek. Bu görevleri tamamlayarak Pass seviyenizi hızlıca atlatabilirsiniz. Bu sezon 70 seviyeden oluşacak. 70’ten sonrası ise yalnızca Premium Pass sahiplerine ödül vermeye devam edecek.

Premium Pass sahipleri seviye 70’ten sonra hangi ödüllere sahip olabilecek?

Premium Pass sahibi oyuncular 70 seviyeyi geçtikten sonra atladığı her seviyede, Rocket Pass 4’ün tüm ödülleri arasından Painted veya Special Edition versiyonlarını rastgele bir şekilde kazanmaya devam edecekler. Bu kazandıkları ödüllerin tamamı takas edilebilir olacak!

Rocket League yeni sezonun başlayacağı ve biteceği tarihler şimdiden belli oldu. 27 Ağustos’ta başlayacak ve 4 Aralık’ta son bulacak.

Nasıl Premium Pass sahibi olabilirim ?

Premium Pass’e sahip olabilmek için şu an iki yöntem mevcut.

  • 20 anahtar karşılığında  Premium Paketi satın alabilirsiniz. ( Premium Pass + 12 seviye )
  • 10 anahtar karşılığında yalnızca Premium Pass satın alabilirsiniz.

Rocket Pass 3 için bitiş bayrağı göründü ve bir sonraki Pass için bir hafta kaldı. Takımınızı kurup Pass seviyelerini atlamaya hazır mısınız ?

 

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...