Mobil Oyun Ragnarok M: Sezon 2 Işık ve Gölge Önkaydı Başladı!

Bunu paylaş:

Kore oyun şirketi Gravity Games ’in Global MMORPG oyunu olan Ragnarok M: Eternal Love ’ın Sezon 2 sürümü Ragnarok M: Sezon 2 Işık ve Gölge için 6 Ağustos’ta ön kayıt başladı.

Tarih için 27 Ağustos’un belirlendiği Ragnarok M: Sezon 2 Işık ve Gölge güncellemesi ile çeşitli içerikler hazırlandığı duyuruldu. Ragnarok M: Eternal Love ’ın açılışından beri yapılacak olan en büyük güncelleme olduğu açıklandı.

Bu güncelleme ile Işık ve Gölge Şehrine yeni hikaye modu, kendi evini dekore etme yeteneğine sahip olabileceğiniz ev sistemi ‘My Home’, hybrid türü olan yeni sınıf ‘Super Novice’ ve yeni açılan ilk sunucu ‘Geffen’ oyun severler için eklenecek.

Ragnarok M: Sezon 2 Işık ve Gölge güncelemesi için ön kayıt etkinlikleri de dikkat çekiyor. Ön kayıt sırasında Nadir Silah Kostüm eşyalarının dahil olduğu Özel Kupan gönderilecek. Ayrıca, ön kayıt sayısına göre Kedi Bileti gibi oyun içinde kullanılabilecek lüks eşyaların kazanılabileceği birikimli ödülleri de içerecek.

Bunların yanı sıra ön kayıt sayfasında yer alan günlük yaratıcı etkinlikler ile güncellemeden sonra oyunda kullanılabilecek çeşitli eşya kuponları elde edilebilecek. Yeni sunucuya giriş yapan tüm oyunculara hoş geldin ödülü verilecek ve birçok etkinlikle birlikte seviye başarımı yapıldığında çekiliş ile Google Hediye Kartı ödülü verilecek Seviye Başarım Etkinliği eklenecek.

Gravity’in oyun sorumlusu yaptığı açıklama ile, Ragnarok M: Sezon 2 Işık ve Gölge’nin güncelleme ötesinde bir konsept olarak hazırlandığını ve şu an ki Ragnarok M: Eternal Love oyuncuların yeni güncelleme ile oyuna daha çok ilgi duymalarını beklediğini açıkladı.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...