Iron Throne 1’inci Yılını Ödüllerle Kutluyor

Bunu paylaş:

Netmarble’ın sürükleyici MMO strateji oyunu Iron Throne, oyuncuların tadını çıkarması için kapsamlı bir güncelleme ile birinci yıl dönümünü kutluyor. Bugünden itibaren, oyuncular, güçlerini sergilemek için daha fazla fırsata sahip olacak,  kahramanlarını daha da güçlendirebilecek ve Iron Throne  hikayesinin nasıl ilerlediğini görebilecek.

Yenilenmiş Boyut Savaşı modu

Iron Throne‘nin birinci yıl dönümü güncellemesi beraberinde, Lordların savaş meydanına doğrudan müdahale edebilecekleri gerçek zamanlı strateji (RTS) modu olan, yenilenmiş Boyut Savaşını da getiriyor. Ayrıca bu yeni güncelleme, Iron Throne ‘da mevcut Oyuncu-Herkese karşı (PvE) içeriğini de geliştiriyor.

Kahramanlarınızı daha da güçlendirin

Yeni güncelleme, Iron Throne’nin yeni “Yetenek Geliştirme” sistemiyle, oyuncu Kahramanlarına daha da güçlenme olanağı sağlıyor. Mevcut ekipman odaklı gelişimin üstüne gelen bu sistemle, Lordlar, en sevdikleri kahramanlara, her biri yine bu yıl dönümü güncellemesinde getirilen yeni Yetenek Güçlendirme sistemiyle daha da güçlendirilebilen yeni Kahraman Yetenekleri öğreterek, onların kişiliklerini güçlendirip, stratejilerini geliştirebilecekler.

Kasaba Modu’nun 4’üncü sezonu ödüller kazandırıyor

Bu yeni özellikleri tamamlamak adına, Iron Throne‘nin hikayesini anlatan, Kasaba Modu‘nun dört gözle beklenen dördüncü sezonu da müthiş ödüller kazanmaları için oyunculara sunulacak. Sezon 4’ün tamamlanması üzerine, oyuncular şu ödülleri kazanabilecek:

  • Yeni Kahraman – Oyuncular, Nordenth’den gelen, Viking temalı kahraman olan gizemli büyücü Hakkon’u yanlarına çekebilecek. Yeni kahraman,  üçüncü sezonun Epik Görevi tamamlandığında alınabilecek.
  • Yeni Ekipman Seti – Hakkon’un yanı sıra, oyuncular, kahramanlarına giydirmek için yine Viking temalı Helga Setini alabilecek. Bu yeni ekipman, kahramanlara, kaynak toplarken işlerine yarayacak beceriler sunuyor.

Iron Throne‘de oyuncular  birbirleriyle işbirliği yaparak güçlü ittifaklar kurarak,  diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz. Tamamı büyüleyici ve gerçekçi 3D grafikler ile mistik kıtadaki muhteşem hikayeyi anlatan çok çeşitli oyun modları ile daha önce görmediğiniz bir strateji oyununu tecrübe edebilirsiniz.

Iron Throne, Apple App Store ve Google Play üzerinden iOS ve Android cihazlarda oynanabilir. Iron Throne hakkında daha fazla bilgi için resmi sitesine göz atabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...