Matrix 20 Yıl Sonra Tekrar Beyaz Perdeye Dönüyor!

Bunu paylaş:

Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures ortaklığında çekilecek olan 4. devam filminde yönetmen koltuğuna oturacak olan ve senaryoyu üstlenen kişi orijinal üçlemenin de yönetmenlerinden Wachowski kardeşlerden biri olan Lana Wachowski olacak. Lana ve Lily Wachowski ikilisinden sadece Lana, Matrix 4 için çalışacak.

1994 yılında Edward Zwick imzalı İhtiras Rüzgarları filmi ile ve 1995 yılında Mel Gibson imzalı Cesur Yürek ile arka arkaya En İyi Görüntü Yönetimi dalında Oscar ödülü kazanan John Toll’un, “Matrix 4” filminin görüntü yönetmenliğini yapacağı belli oldu.

Tabii ki beklenen isim Keanu Reeves, Matrix 4 ile geri dönüyor. Neo’nun filmdeki aşkı Trinity karakteri yine Carrie-Ann Moss tarafından canlandırılacak. Morpheus rolündeki Laurence Fishburne ise artık yaşlandığı için yerini genç bir aktöre ya da görsel efektlere bırakabilir. Laurence Fishburne’ün olmadığı bir Matrix… Merak içerisindeyiz.

Setlerin kurulumuna ve prodüksiyon aşamasına 2020’nin ilk yarısında başlanacağına dair dedikodular var. Çekimlerin tarih aralığı henüz belli değil ancak 2020’nin ilk yarısında başlayacağı dedikoduları pek inandırıcı değil. Eğer gecikme, ek sahne çekimleri gibi aksaklıklar yaşanmazsa filmin 2022, 2023 yıllarında vizyona girmesi bekleniyor. Anlayacağınız oldukça uzun bir süreç bizleri bekliyor. “20 yıl bekledik 2-3 yıl onun yanında hiçbir şey canım bekleriz” diyenleriniz de olabilir.

Tabii diğer yandan hâlâ “Bu Matrix de nedir?” diyorsanız ve bilim kurgu hayranıysanız Matrix filmlerini, hem Netflix hem de BluTV’de bulabilirsiniz.

Matrix serisi, 3 film ile dünyada toplam 1 milyar 600 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Matrix Revolutions” filminin sonunda insanla makine arasındaki savaş, hassas bir çözümle son bulmuştu. Bakalım Matrix 4’te bizi neler bekliyor?

Şimdilik haberler bu kadar. Gelişmeler için bizi takipte kalın.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...