MARVEL Future Fight 4. Yıl Dönümünü 100 milyon Oyuncusu İle Kutluyor

Bunu paylaş:

Netmarble ‘ın sevilen oyunu MARVEL Future Fight  4. yıl dönümünü dünya çapındaki 100 milyon oyuncusu ile kutluyor. Netmarble, bu özel dönüm noktasını anmak için oyuncular için çeşitli oyun içi etkinlikler düzenlerken ayrıca bazı ilginç bilgileri de bir bilgi grafiği şeklinde paylaşıyor.

MARVEL Future Fight, 2015 yılı Nisan ayında piyasaya çıktı ve sürekli olarak yapılan aylık güncellemeleri, yeni kahraman eklentileri ve ilginç içeriğiyle uzun süreli bir başarı yakaladı. Bu yıl Nisan ayında toplam 100 milyon kez indirilme sayısına ulaştı.

Bilgi grafiğine göre, MARVEL Future Fight’ta şu ana kadar toplam 187 karakter ve 203 üniforma güncellenmiş durumda. Ayrıca oyuncuların sahip olduğu karakterlerin sayısı bir milyar ve tüm oyuncuların toplam oyun süresi ise 40 bin yıl. Bilgi grafiğinde ayrıca Baş Düşman Thanos’a kaç defa meydan okunduğu ve Gölgediyar Tahtları’nı en fazla ele geçirmiş oyuncunun kaydı da bulunuyor.

Ayrıca Marvel Future Fight, 4. yıl dönümü kutlamak için çeşitli etkinlikler de sunuyor. Öncelikle 4. Yıldönümü Geri Sayım Etkinliği’yle her gün özel ödüller kazanabilirsiniz. Etkinliğin en son gününde ise oyuncular Seçici: Kategori-2 Karakter kazanabilecekler.

Ayrıca 30 Nisan’dan itibaren 4. Yıldönümü 8 Hafta Giriş Etkinliği olacak. Oyuncular 6★ Mega Rütbe Atlama Bileti gibi ödüllerle 6★ Kara Dul, Hulk ve Demir Adam gibi kahramanları elde edebilecekler. Ayrıca Avengers Özel Etkinlik Görevi ile her gün katıldığınız takdirde Kategori-2 Mega Yükseltme Bileti kazanabileceksiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...