Destiny 2 Xur Nerede? 23-27 Ağustos

Bunu paylaş:

Geçtiğimiz günlerde size Destiny 2 Cross-Save hakkında detaylı bilgi vermiştik. Guardian’lar PS4, Xbox One ve PC platformları arasında istedikleri gibi karakter transfer ederken Xur etkinliğini de unutmamak gerekir. Bu hafta Xur nerede cevabı için yazımızı okumaya devam edin! Peki gerçekten bu hafta Xur nerede ve ne satıyor?

Xur Nerede?

23 Ağustos’ta, Xur, Nessus topraklarında göründü! Xur’u bulmak için ona en yakın iniş bölgesi yani Watcher’s Grave gitmeniz yolunuzu kısaltacaktır. Sparrow’unuza atlayın ve Calus’s Barge’a doğru yol alın. Geminin en üstüne çıkın ve Menagerie sandıklarının yanında Xur’u göreceksiniz.

Xur ne satıyor?

Xur her zamanki halinde. 4 farklı Exotic eşya biri Exotic silah “Arbalest“. 3 ayrı sınıf için de zırhlar oyuncuları bekliyor. Bende zaten aynısı var demeyin! Destiny 2’de daha iyi özelliklere sahip eşyalar her zaman vardır. Exotic eşyaların yanında Five of Sword challenge kartı ve Invitation of the Nine görevini bulabilirsiniz. Ayrıca Fated Engram almayı da unutmayın. Kim bilebilir ki içinden ne çıkacağını ?

Xur Satılan Eşya Listesi (Ağustos 23-27)

  • Arbalest (Exotic Linear Fusion Rifle) — 29 Legendary Shards
  • Crown of Tempests (Exotic Warlock Helmet) — 23 Legendary Shards
  • Shinobu’s Vow (Exotic Hunter Gauntlets) — 23 Legendary Shards
  • Ashen Wake (Exotic Titan Gauntlets) — 23 Legendary Shards

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...