Destiny 2 Yeni Evine Taşınmaya Hazırlanıyor

Bunu paylaş:

Bungie yaptığı detaylı açıklama ile MMOFPS oyunu Destiny 2 ‘nin Steam çıkışı ve Cross-Save ile ilgili tüm merak edilenleri açıkladı.

Bungie iki tane araç yayınladı. Bunlardan birincisi Steam’e geçecek PC oyuncuları için, ikincisi ise platformlar arasında gelecek olan “Cross-Save” özelliği.

www.bungie.net/pcmove

Bu araç Destiny 2 ‘yi zaten hali hazırda PC (B.net launcher) üzerinden oynayanların Steam geçişi için yapması gerekenleri gösterecek. 1 Ekim’de Steam’e ilk defa çıkacak olan oyun için 20 Ağustos’tan itibaren sorunsuz bir geçiş için bağlama işlemi yaptıracak.

www.bungie.net/crosssave

Bu araç ise Destiny 2‘ye bir çok platformda sahip olan kullanıcılar için yapıldı. Cross-Save özelliği ile bir platformdaki ilerleyişinizi diğer bir platforma aktarmanıza olanak tanıyor. Cross-Save için planlanan tarih 21 Ağustos. Bu tarihten önce sayfaya bir göz atıp nasıl çalıştığı hakkında fikir sahibi olmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Bu özelliğin kesinlikle Cross-Platform ile karıştırılmaması gerekir. Bu özellik size sadece hali hazırda olan ilerleyişinizi nerede devam ettirmek isterseniz orada devam etmenizi sağlayan bir özelliktir.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...