Elder Scrolls Online Ücretsiz Mi Oldu?

Bunu paylaş:

Elder Scrolls Online ücretsiz mi oldu? Bugünden itibaren oyunu satın almadan önce bir denemek isteyen MMORPG severlere ücretsiz oynama etkinliğ, düzenliyor! Geçmişte de bu tarz etkinlikler düzenleyen ESO oyuncu kitlesini bu şekilde ayakta tutuyor diyebiliriz.

Resmi sitede yapılan duyuruya göre 27 Ağustos’tan 3 Eylül’e kadar ücretsiz olarak oyunu oynayabileceksiniz. Tüm platformlarda (PS4, Xbox One, PC/Mac ) geçerli  olacak bu etkinlik temel oyun ile birlikte 4 ana karakter, 23 alan, ana görev ve dahasını kapsıyor. 

Ayrıca oyunun Elsweyr görev zinciri ile birlikte Morrowind bölümünü de oynayabileceksiniz. Geçmiş ücretsiz dönemlerden birinde daha oynadıysanız endişelenmenize gerek yok! Nerede kaldıysanız oradan devam edebileceksiniz.

Ücretsiz oynama etkinliğine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz. Haberin detaylı incelemek isterseniz duyurunun sitesine de buradan göz atabilirsiniz.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

 

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...