Yeni Bir BTS Mobil Oyun Geliyor!

Bunu paylaş:

Kore’nin önde gelen mobil oyun şirketlerinden biri olan Netmarble, Haziran’da lansmanını yaptığı BTS World oyunundan sonra şimdi de ikinci bir BTS Mobil oyun geliştirmeye başladı. Şüphesiz buna en çok sevinen Army olacak.

Tanıtım videosu ilk önce Big Hit Entertainment tarafından yayınlandı. Daha sonra Netmarble da Global YouTube kanalında BTS evreninden yepyeni bir mobil oyun için çarpıcı ilk tanıtım videosu yayınladı.

Aksiyon dolu konsept ile açılan fragman “Tüm denemelerimiz bittiğinde, umutsuzluk bizi her zaman bekliyor” sözleri ile canlı aksiyon görüntülerine yer vererek devam ediyor. Daha sonra, üyeler Jungkook ve Jin’in animasyonlu versiyonlarını içeren fantastik CGI dizilerine geçiş yapıyor. Video dramatik bir soru ile kapanıyor: “Geleceği açmak için ruhun haritası nerede?”

Big Hit Entertainment tarafından düzenlenen kurumsal bir toplantıda yayınlanan video ile açıklandı. Etkinlikte CEO Bang Si-Hyuk, ilk mobil oyunu BTS World’ü Haziran ayında yayınlayan Güney Koreli video oyun şirketi Netmarble ile işbirliği yaptığını açıkladı. Oyunun henüz isminin belli olmadığını söyledi ve BTS World’ün aksine, gelecek sürüm “yeni bir türe girecek” dedi.

Big Hit Entertainment, BTS Evreni’ne dayanan yeni bir televizyon dizisi geliştirdiğini de açıkladı. Yeni dizinin BTS’in ilk günlerine dönecek olan bir çağın başlangıcı olan drama olduğu söyleniyor. Gelecek sene gelmesi bekleniyor.

BTS şu anda yıllarca süren uzun turun ardından dinlenme ve rahatlama dönemine girdi. Yine de uzun bir ara vermeyecek gibi gözüküyor. BTS, Suudi Arabistan’da Kral Fahd Uluslararası Stadyumu’nda sahne alacakları Ekim ayının başlarında sahnelere dönecek.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...