Cyberpunk Temalı Gamedec Fragmanı Yayınlandı!

Bunu paylaş:

Cyberpunk Temalı Gamedec Fragmanı Yayınlandı!

Son günlerde, yavaş yavaş Cyberpunk temalı oyunların popülerleştiğini, oyun şirketlerinin bu türde oyun geliştirmeye başladığını görüyoruz. Bu efekti belki de “Cyberpunk Effect” olarak adlandırabiliriz. Oyun dünyasında aslında farklı firmaların daha önce kullandığı grafik ve renkleri kullanması, oyunun tüm pc ve telefonlarda ekran koruyucu haline gelmesine yol açmadı pek tabii. İşin içinde Keanu Reeves de girince belki de klasiklerin yanına bir yenisi eklenecektir -ya da çoktan eklenmiştir bile- Cyberpunk 2077 ‘nin büyük ses getiren E3 konferansının da etkisini görmezden gelmek olmaz. Anshar Studios da modaya uyarak yayınladığı fragmanda cyberpunk temalı izometrik RPG oyunu Gamedec ‘i tanıttı.

Gamedec ‘in iddialı olduğu tarafı oyunun hikayesi. Çocukların F2P oyunlarda zorla çalıştırılması ve patronların sanal ortamda gelir elde edebilmek için gerçek hayatta insanların öldürülmesi… Özel bir dedektif olarak ise bizim görevimiz bu siber suçlulara savaş açmak.

Mutlu son yok mu?!

Anshar Studio yaptığı açıklama ile oyunun karar mekanizmasından bağımsız uyarlanabilir bir oyun olduğunu ve mutlu sonun tamamen bakış açısına bağlı olduğunu belirtti.

Gelecek ay düzenlenecek olan Gamescom ‘da Gamedec hakkında daha detaylı bilgi edineceğiz ve MMORPG Türkiye olarak sizlere en hızlı şekilde iletmeye çalışacağız.

Oyunun resmi sitesine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...