EA Access Resmen PS4’te!

Bunu paylaş:

EA Access, 25 Temmuz itibari ile PS4’te kullanıma sunuldu. PS4’teki EA Access nedir ?

Çeşitli avantajlar sağlayan bir oyun abonelik hizmetidir. XBox One’ın EA Access ve PC’nin Origin Access‘iyle aynı hizmetleri sağlar.

2014 yılında ‘PlayStation Plus üyeliği’ gibi sorunlar nedeniyle “EA Access” piyasaya sürülmedi. 25 Temmuz’da PS4 için EA Access’in piyasaya sürülmesiyle, PS4 kullanıcıları diğer platform kullanıcıları ile aynı avantajlardan yararlanabilecek hale geldi.

EA Access Avantajları

EA Access üç büyük fayda sağlar.Öncelikle aboneler, PS4’te EA’nın resmi oyun ve season pass, DLC alımlarında % 10 indirim kazanıyor. Ayrıca bu indirimler EA tarafından sunulan diğer şirket oyunları ve oyun içi ücretli ürünlerdeki indirimler için de geçerlidir.

Ek olarak, oyunu önceden deneyimlemek için ‘erken deneme’ sunuyor. Erken deneme oyuna bağlı olarak oyunun bir kısmı veya tamamını oluşturur ve resmi açılıştan sonra da deneme sağlama imkanı verir.

Erken ödeme sadece içerikleri görmek için yararlandığınız bir avantaj olacağı için indirme yapmanız gerekmez. 6 Ağustos itibari ile denemeye sunulan oyunlar; MADDEN NFL 20 ve ANTHEM’dir. Daha sonra FIFA20’de denemeye eklenecek.

Son olarak, Vault oyunlarının bedava oynanışını sunuyor.EA, Vault oyunları listeler ve sürekli güncellemeler yoluyla yeni oyunlar ekleyen bir hizmet verir. Desteklenen oyunlar platformlara göre değişiklik gösterebilir fakat PS4 EA Access aboneleri “FIFA”, “Battlefield” ve “Need For Speed” oyunlarını keyifle oynayabilme özelliğine sahip olur.

EA Access’e katılmak için ayrı bir PS4 Plus hesabına ihtiyacınız yok ancak oyun içinde çevrimiçi özellikleri kullanabilmek için bir hesaba ihtiyacınız vardır. Çevrimdışı olduğunuzda çevrimiçi olmanız gereken içerikler dışında da serbestçe kullanabilirsiniz.

EA Access’i kullanabilmek için 4,99$’a aylık abonelik, 29,99$’a ise yıllık abonelik sağlayarak bu özelliklerden yararlanabilirsiniz.

MMORPG Türkiye olarak PS4 oyuncularının bu haberi okumalarını tavsiye ederiz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...