World of Warcraft Classic İsim Ön Kayıtları 12 Ağustos’ta!

Bunu paylaş:

World of Warcraft Classic yaptığı bir duyuru ile öğrendiğimize göre karakter isim ön kayıtları 12 Ağustos’ta başlıyor. 26 Ağustos’ta gelecek World of Warcraft Classic için Blizzard ‘ın ilk defa böyle bir sistem uyguladığı söylentiler arasında.

Aktif oyuncu olarak World of Warcraft aboneliği bulunan kişiler, 12 Ağustos tarihinde hesap başına 3 adet olmak üzere takma isimlerini önceden rezerve edebilecekler. Yani herkes klasik oyun isimlerini bir kenara yazsın ve tetikte beklesin. Yarış başlıyor!

Ayrıca bu hafta içerisinde Server isimleri ve türleri güncellenecek bilgiler arasında. Blizzard’ın üstüne basarak açıkladığı bir başka nokta ise PVP Server’larında tek tarafa ait karakterlerin açılmasına izin verecek olması. Kısacası Horde açacaksanız, o Server’daki diğer tüm karakterlerinizin de Horde olması gerekecek. Aynı şekilde Alliance açtığınız zaman, Server’ınızdaki tüm karakterler Alliance olmak zorunda.

Takma isim için ayrıntılı detaylar şu şekilde:

  • Her Server’da en fazla 10 karakter olacak, 
  • Tüm bölgenizdeki Server’larda açabileceğiniz toplamda 50 karakter limiti koyulacak,
  • PVP Server’larında tek birliğe ait karakter açılma zorunluluğu. Yani karakter açmadan  tarafınızı iyi seçip isimlerine doğru karar verin.
    Blizzard bunun için bizlere 14 günlük bir süre veriyor. 

Son olarak;

“Toplam karakter sayınızda Battle For Azeroth ile çakışma olmayacak. O versiyonda 50 karakteriniz var ise, Classic versiyonda da 50 karakter açabileceksiniz.”

Bilmeyenlere, World Of Warcraft Classic bizi 2006 yılında çıkmış oyunun nostaljik hallerine döndürüyor. Nostaljik geri dönüşüyle oyunun ilk günlerini özleyenleri mutlu eden Blizzard’ın tek amacı tabii ki sadece yılların WOW oyuncularına nostaljik günler yaşatmak değil. Biliyorsunuz oyun aldı başını gidiyor. Oyun dünyasına yeni dahil olan kişilerin Battle For Azeroth versiyonuyla sıfır noktasından başlaması bunca yüksek karakter varken pek kolay olmuyor. Yeni MMORPG severleri düşünen Blizzard World of Warcraft Classic’i çıkararak bu Dünya’ya katılmak isteyenleri yakalayacağı noktayı çok ince görmüş.

Tabii ki bir oyuna ait 2 ayrı versiyon olması World of Warcraft camiasında fikir ayrılıklarına, hararetli tartışmalara sebep olabileceği gibi aynı zamanda Blizzard kendi oyununa bir rakip yaratmış oluyor. Bu pek çok firmanın kaçındığı bir hareket.

Sizce World of Warcraft Classic mevcut oyunu etkileyecek bir yükseliş yakalayabilecek mi ? Siz bu oyunu oynamak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...