HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRECEK?

Bunu paylaş:

Merhabalar!

Hayattaki tek eğlenceli şey oyunlar değil… Filmler de en az oyunlar kadar eğlenceli dedik ve bu hafta bizim en çok beklediğimiz vizyona girecek filmler hakkındaki son bilgileri buraya topladık. Karşınızda “İkizler Projesi” ve 10 yıl sonra devam filmi gelen “Zombieland 2: Double Tap

İkizler Projesi

Yaşlanan bir kiralık katil artık bu işlerden uzaklaşmak ister. Bunun için uğraşırken kendini bir savaşın içinde bulur. Savaştığı kişi ise kendisinden 25 yaş daha genç ve en dinç hali bir klonudur.

Yenilikçi bir aksiyon filmi olan “İkizler Projesi”nde Will Smith, her hareketini önceden tahmin edebilen, gizemli, genç bir ajan tarafından hedef alınıp takip edilen seçkin suikastçı Henry Brogan’ı canlandıracak. Filmin yönetmeniyse Oscar ödüllü Ang Lee. Filmin senaryosundaysa “Game of Thrones”un yaratıcılarından David Benioff‘un imzası bulunuyor.

 

 

Trailer için: https://www.youtube.com/watch?v=6orc_lHvJKY

Orijinal İsmi: Gemini Man

Vizyon tarihi: 11 Ekim 2019

Yönetmen: Ang Lee

Oyuncular: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Ülke: ABD

Zombieland 2: Double Tap

Filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Venom: Zehirli Öfke, Gangster Squad gibi filmlerde imzası bulunan Ruben Fleischer‘ın üstlendiği bir devam filmi olan “Zombieland 2: Double Tap“, 2009’da yayınlanan Zombieland filminden tam 10 yıl sonra yeniden vizyona giriyor.

23.6 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 102 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ve yıllar geçtikçe popülaritesi artan “Zombieland” filminin merakla beklenen devam filmi “Zombieland 2: Double Tap”in ülkemizde 7 Kasım 2019 tarihinde yayınlanması planlanıyor.

Devam filminde de filmin başrolleri değişmiyor. Batman V Superman, Sihirbazlar Çetesi gibi filmlerden tanıdığımız, 2011 yılında Oscar’a aday gösterilen Jesse Eisenberg; La La Land, Birdman gibi filmlerde izlediğimiz Oscar adayı güzel oyuncu Ema Stone; Açlık Oyunları serisi, Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi gibi filmlerin üç Oscar adaylığı bulunan usta oyuncu Woody Harrelson ve Little Miss Sunshine, İşaretler gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz genç Oscar adayı oyuncu Abigail Breslin bir kez daha filmin başrollerini üstleniyorlar.

Filmde dört ana karakteri Beyaz Saray’a taşınırken buluyoruz. Geçen 10 yılda farklı evlerde yaşayan ekip, en sonunda en iyi ev olan Beyaz Saray’a taşınmaya karar veriyorlar.  10 yılda bir çok şeyin değiştiği gibi zombiler de giderek evrimleşiyor ve farklı türlere ayrılıyorlar. Ekip daha hızlı, daha zeki ve daha güçlü olan T-800 türü zombilerin üstesinden gelebilecek mi?

Trailer için: https://www.youtube.com/watch?v=ZlW9yhUKlkQ

Vizyon tarihi: 7 Kasım 2019

Yönetmen: Ruben Samuel Fleischer

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson, Abigail Breslin

Tür: Aksiyon, Korku, Komedi

Ülke: ABD

Peki ya sizin vizyona girecek filmler arasından en çok beklediğiniz film nedir?

Yorumlarınızı bekliyoruz!

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...