Overwatch Yaz Oyunları Başladı

Bunu paylaş:

Overwatch, her sene düzenlediği Yaz Oyunları ile tam gaz geri döndü. Oyuncular 5 Ağustos’a kadar Blizzard ‘ın popüler rekabetçi oyunu Overwatch’ta oyun kazanarak ödüller kazanabilir.

Oyun kazanarak kazanabileceğiniz kutular Yaz Oyunları özel kutuları. Bu kutulardan geçmiş Yaz Oyunları ödüllerine de sahip olabilirsiniz. Ek olarak bu yıl haftalık görevlerden oyun kazanarak da kutu alabilirsiniz. Ödüller arasında Reaper, Mei ve Reinhard’a kostümler, yeni spray ve ikonlar bulunuyor. Neyse ki bu görevler yalnızca rekabetçi modunda değil, normal modda ve Arcade modda da geçerli.

5 Ağustosa kadar sürecek Yaz Oyunları hakkında detaylı bilgi için Overwatch resmi sitesine göz atabilirsiniz.

Blizzard’ın duyurduğu başka bir haber ise gelecek 2020 sezonu ile ilgili değişiklikler. Ligler konusunda değişikliğe gidecek olan şirket Batı, Doğu, Kuzey ve Güney olarak 4 ayrı bölgeye ayrılacak. Ayrıca her Overwatch takımı yerel olarak en az 2 en fazla 5 etkinlik düzenleme zorunluluğu getiriliyor. Bu etkinliklerin yapılacağı yerleri ve turnuvayı takımların düzenlemesi koşulu bulunuyor. Yalnızca yayınların Overwatch League tarafından üstlenileceği belirtildi.

Overwatch 2020 dereceli sezon değişiklikleri hakkında detaylı bilgi için ESPN sayfasına göz atabilirsiniz. Blizzard’dan daha fazla habere buradan ulaşabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...