Ragnaros The Firelord Hearthstone Ateş Fest-E.V.I.L.

Bunu paylaş:

Blizzard tarafından geliştirilen kart oyunu  Hearthstone, yaz sıcaklarına ateş ile savaş açtı! Bu yılki Ateş Fest-E.V.I.L Etkinliği  dün itibari ile başladı. Oyuncular Ragnaros The Firelord ve onun ateşli minyonları ile savaşarak altın ve yeni kart paketleri kazanmaya çalışacaklar.

Ateş Festivali etkinliği dün başladı ve 31 Temmuz’a kadar devam edecek. Her hafta yeni Tavern Brawls modları gelecek. İlk 2 hafta boyunca oyuncular tarafından kesilecek her Ateş Fest-E.V.I.L Bossu topluluk meydan okuması olarak sayılacak. Topluluk ile birlikte çalışıp toplam 25 milyon kez boss keserek Legendary bir kart kazanabilirsiniz.

Hearthstone oyuncuları, özel Fireside Gathering Tavern Brawl’a katılıp, diğer oyuncularla birlik olup Ragnaros’un kendisini yenmeye çalışacaklar. Her Ragnaros zaferi toplanıp 500 olduğunda topluluk başarımı sayılacak. Ayrıca oyunculara ilk hafta boyunca  her gün Ateş Fest-E.V.I.L görevi açılacak. Bu görevleri tamamlayarak altın ve kart paketlerine sahip olabilirsiniz.

Hearthstone severlere tavsiyemiz, görev listenizde yer olduğuna emin olun! Detaylı bilgi için Hearthstone  resmi sayfasına bakabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...