Ring of Elsyium – Ashen Eye Modu Tanıtım Videosu Yayınlandı

Bunu paylaş:

Ring of Elsyium’a yeni gelecek harita konsepti Ashen Eye, Battle Royale kurallarını baştan yazmaya çalışacak.
Oyuncular klasikleşmiş “kapanan harita” yerine patlamış bir volkan senaryosu ile zehirli gazdan kaçmaya çalışacaklar. Bu zehirli gazdan korunabilmenin tek yolu Ashen Eye adı verilen ve haritada rastgele hareket eden güvenli alanın içinde kalabilmek.

Oyuncular oyuna az miktarda oksijen ile başlayacak ve Güvenli Alan (Ashen Eye) dışında iken bu oksijen tükenmeye başlayacak. Oksijensiz kaldıklarında ise boğulacaklar. Oyuncular oksijen toplayabilmek için ya rakiplerini öldürecekler yada Ashen Eye’in içinde bekleyecekler.

“Güvenli alanın içindeyken en yüksek oksijen seviyeli oyuncu kendi yerini de gösteren yardım helikopterini tetikleyecek. Oyunu kazanabilmek için oyuncular helikopter gelene kadar güvenli alanın içinde kalmayı ve en yüksek oksijen seviyesine sahip olmalıdırlar. Eğer tek bir takım sona kalırsa, otomatik olarak oyunu 1. olarak bitirecekler. “

Ashen Eye güncelleştirmesi, Sezon 4 Adventurer Pass ile 23 Haziranda oyuna gelecek. Daha detaylı bilgi için videoyu izledikten sonra oyunun steam sayfasına göz atabilirsiniz.

 

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...