Knights Chronicle’a 2 Yeni Kahraman

Bunu paylaş:

Netmarble şirketinin popüler anime temalı mobil RPG Knights Chronicle için hazırladığı, içerisinde ikinci sezon içerikleri olan, büyük güncellemeyi duyurmasıyla mobil RPG hayranları için macera hiç bitmiyor.

İki Yeni Karakter

Bugün itibariyle oyuncular Knights Chronicle da bir Kadim Irk olan Dryan’lar hakkındaki yeni hikaye ve iki kahraman Tyrione ve Pierina‘yı inceyebilirler. Hayranların favorileri Damian (Beyaz Şövalyeler’in lideri) ve Ashley (Kara Şövalyeler’in lideri) de Kudretlendirme ile istatistiklerini yükseltebilir ve Kudretlendirme maksimum seviyeye ulaşınca ek bir pasif yetenek kazanabilirler. Kudretlendirme ile ayrıca Damian ve Ashley’nin görünümleri de değişiyor.

Knights Chronicle’a gelecek diğer güncelleme içerikleri:

  • Pierina’nın Zor Zindan’ı için Kıyamet Seviyesi – Bugün itibariyle oyuncular SSR kahraman Pierina’nın özel zindanında yeni Kıyamet zorluk seviyesini, iki hafta boyunca gerekenin yarısı kadar enerji miktarıyla deneyebilir.
  • Epik Görev ‘Meril’ Güncellemesi – Meril’in epik görevi güncellenerek tamamlandığında oyunculara Meril için SSR Kostüm verebilecek şekilde güncellendi
  • Yel Değirmeni Güncellemesi – Bugün itibariyle, kullanmadıkları SSR kahramanları sonucu rastgele olacak şekilde başka SSR kahramana dönüştürebilecek

Knights Chronicle güncellemesini kutlamak için çeşitli fırsatlar hazırlandı. Oyuncular sadece oyuna giriş yaparak Maks. Seviye ★6 Damian ve 5 taneye kadar SSR kahraman kazanabilir.

Knights Chronicle klasik tur tabanlı RPG oynanışı, Japon animelerden esinlenmiş bir tema ve konsol ile PC standartlarında bir hikaye içeriği sunmaktadır. Oyun aynı zamanda zindanlarda gerçek zamanlı 5 kişilik grupla oynayabilmeyi, inanılmaz 3D animasyonlu yetenekleri ile harika ve detaylı görseller ve seçebileceğiniz 100’den fazla kahramanlar ile öne çıkan özelliklere sahip.

Knights Chronicle ile ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...