Mortal Kombat 11 DLC Dövüşçü Listesi Açıklandı

Bunu paylaş:

Gamescom 2019‘da, NetherRealm Studios ve WB Games, Mortal Kombat 11‘in Kombat Pack DLC içeriğine gelecek dövüşçülerinin tamamını açıkladı. Aşağıda izleyebileceğiniz yeni dövüşçü tanıtım videosuyla, MK’den derin geçmişe sahip dövüşçü Sindel, Image Comic’in Spawn‘ı, Terminator ve Batman’in baş düşmanı Joker, MK11‘de kendilerini gösterdiler. Bu karakterlerin geleceği daha önceden ima edilmişti ama oyun içerisinde nasıl olacaklarını, bu video ile ilk kez görmüş olduk. Üstelik, daha önce sızdırılan bilgilere göre bunların arasında olması planlanan Evil Dead filminden Ash Williams’dan eser yok.

Tanıtım videosunda, bu yeni karakterler için çıkış tarihleri de paylaşıldı. İlginç olan, Kombat Pack içeriğinin son karakteri Spawn’ın, 17 Mart 2020’de çıkacağının duyurulması. Karakterin çıkışı, MK11’in çıkışından neredeyse tam bir yıl sonra olacak. Karakterlerin çıkış tarihlerini aşağıda görebilirsiniz.

Mortal Kombat – Kombat Pack Karakterleri

  • Shang Tsung: Çıktı
  • Nightwolf: Çıktı
  • Terminator: 8 Ekim 2019
  • Sindel: 26 Kasım 2019
  • Joker: 28 Ocak 2020
  • Spawn: 17 Mart 2020

Kombat Pack içindeki bu karakterlere ek olarak, Shao Kahn da MK11’de bir DLC dövüşçüsü olarak yerini alacak. Kahn, ön kayıt ödülü olarak alınabiliyordu.

2015 yılında çıkan Mortal Kombat X’de olduğu gibi, NetherRealm’ın, Mortal Kombat 11’deki dövüşçülerin arasına katılacak bütün dövüşçüler için çeşitli planları var, diğer bir deyişle Spawn’dan sonra daha fazla dövüşçünün oyuna eklenmesi yüksek bir ihtimal. Şu anda, oyunda çıkmış karakterler sadece Shang Tsung ve Nightwolf. Bu iki karakter de oyunun çıkışından kısa süre sonra oyuna eklenmişti. Önceki Kombat Pack videolarında bahsedilen diğer karakterler ise Sindel ve MK evrenine giriş yapan çok sayıdaki misafir karakterlerden biri, Spawn. MKX’den itibaren, NetherRealm Studios, misafir dövüşçüleri dahil etme geleneğini sürdürdü ve bunu, Hellboy, Sub Zero ve hatta Ninja Kaplumbağalar ile Injustice 2’ye de taşıdı.

İlginç bir şekilde, MK11’in Switch versiyonunda, verileri inceleyen oyuncular, bu dövüşçülerin çoğunu internete sızdırmıştı. Sızdırılan bu bilgiler arasında, her dövüşçünün adının yanı sıra diğer karakterlerle dövüş öncesinde yaptıkları bazı konuşmalar da bulunuyordu. An itibariyle, bu bilgilerin yanlış olmadığı anlaşılmış olsa da Evil Dead’den Ash Williams, çıkışı sızdırılmasına rağmen ortalarda görünmüyor. Ash dışında sızdırılan diğer her dövüşçü, NetherRealm tarafından doğrulanmış oldu. Ash’ın yokluğu ise gerçekten garip. Önceki Kombat Pack içerik videosu, videonun sonlarına doğru çalışmaya başlayan bir hızar sesi ile Ash’ın geleceğini ima etmişti. Yine de, gelecekte bir Kombat Pack daha olma ihtimali oldukça yüksek yani Ash’ı görme şansımız hala bitmiş değil.

Mortal Kombat 11 Nightwolf DLC’si Çıktı

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...