Black Desert Online PS4 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Bunu paylaş:

Pearl Abyss takımı Black Desert Online,  PS4 çıkışını en iyi bildikleri yöntemle tanıttı. Dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox yayınladıkları fragmanda rol aldı.

PC ve Xbox One başarılarından sonra Sony’nin platformu PS4’e çıkarılan oyun yepyeni bir çıkış fragmanı ile karşımızda! Göz kamaştırıcı güzelliği ile Megan Fox, fragmanın bu kadar ses getirmesindeki en önemli etken olduğunu söyleyebiliriz. Yukarıda Black Desert Online PS4 çıkış videosunu izleyebilirsiniz.

Yapılan basın bültenine göre;

“20 milyondan fazla insan Black Desert Online’ı farklı bir çok platformda oynama deneyimini yaşadı. Şimdi PS4 oyuncuları da aksiyon ve yetenek bazlı savaşlara, görsel şölene ve karakter oluşturmanın uçsuz bucaksız derinliğine de erişebilecekler.”

Robin Jung, Pearl Abyss CEO

“PS4 pazarına açılmak şirketimiz için önemli bir adım. Konsol oyuncularının kaliteli MMORPG arzusunu, genişlemeye devam eden oyunumuzla dindirmeyi amaçlıyoruz. Güçlü bir şekilde geliyoruz, Black Desert Online ‘ın dünyanın en iyi aksiyon MMORPG oyunu olması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz.”

Black Desert PS4 versiyonu, aynı Xbox One versiyonu gibi 4K çözünürlüğü destekleyecek. PS4 Pro kullanıcılarına da HDR desteği de olacak.

Pearl Abyss bununla da yetinmiyor. Oyunu büyütmeye devam etmek için Black Desert Partner Programını geliştirdi. Bu programda, PS4 için içerik yaratıcıları ve yayıncılar ile ortak çalışıp, bir topluluk yaratmaya çalışıyor.

Partnerlik programı hakkında detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz.

 

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...