Yeni Mobil Strateji Oyunu Never Sleep Island Çıktı!

Bunu paylaş:

Hong Kong’da ana şirketi bulunan Global oyun yayıncısı JoyMeca’nın ön kayıtta olan mobil fantezi strateji oyunu Never Sleep Island Google Play ve One Store’da 21 Ağustos itibari ile çıktı.

Never Sleep Island’da kendi şatonu yükseltip canavarlar avlayabilir ve diğer bölgeleri işgal edebilirsin. Kale içinde binayı inşa etme, kaynak toplama, asker üretme özellikleri ile bina dışında canavarları avlama, oyuncuların büyük savaşları için 2 tane interface’e sahip özellikleri mevcuttur. Ayrıca, yüksek kaliteli ve şık grafikler onu mevcut strateji oyunundan farklı kılıyor. Çeşitli kahramanlara SSR ve SR gibi dereceler vererek RPG‘lerin avantajlarını sunması da bağımlılık yaratan eğlenceli bir hava kattığı vurgulanıyor.

Temel Sistemler

Oyunun temel sistemi; kaynak toplayarak kale inşa etmek, kahramanları ve askerleri toplayarak düşman işgallerini durdurmak için savaşmaktır. Savaş için inşa, kahraman, sınıf, ekipman, savaş, ittifak ile zengin oyun içeriğine sahiptir. Kalede çeşitli ekonomi, savunma, askeri, strateji araştırmaları yapılabilir. Ayrıca oyuncular seçimlerine göre çeşitli kale kombinasyonu oluşturabilir, bölümleri tamamlayarak bölgelerini genişletebilir.

Kahramanlar ve askerler de geliştirilir. Toplam 49 kahraman ekipmanlar ile donatılabilir ve süvari, piyade, okçular terfi ettirilerek savaş gücü yükseltilebilir. Kahraman ekipmanları kale dışındaki canavarları alt edip çeşitli eşyalar kazandıktan sonra Demirci’de üretim yapılabilir.

PVP Deneyimi

Bu sistemlerin yanında oldukça da eğlenceli bir oyun. İttifak’ta inşaat hızlandırma, birlik toplama, malzeme taşımacılığı gibi çeşitli işlevler kullanılabilir, İttifak üyeleri ile birlikte canavar avlandıktan sonra ödüller elde edebilirsiniz. Aynı zamanda; kale, yağmalama, tapınak benzeri PvP, toplama, üs gibi çeşitli PvP menülerine ek olarak Şeytan’ın Yuvası gibi büyük savaşların yapıldığı içerikler de eklenecek.

JoyMeca Oyun Sorumlusu; “Strateji oyunlar, eskiden beri bağımlılık yapan türlerdir. Never Sleep Island mevcut strateji oyunların eğlencesine grafik ve RPG elementlerinin öne çıkması ile farklılaşmayı yakalayacak. Biz de oyunun eğlenceye ara vermeden uzun ömürlü olması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...