Epic Games, Gamescom 2019’da Gelecek Oyunları Tanıttı!

Bunu paylaş:

Epic Games Store, Gamescom 2019’da Store’a Yeni Eklenecek Oyunları Tanıttı!

Köln’de gerçekleşen Gamescom 2019’da Epic Games Store yayınlayacağı yeni oyunları duyurdu.

Global oyun yayımcısı ve Game Engine geliştiricisi olan Epic Games, Almanya Köln’de kapılarını açan Gamescom 2019’da Epic Games Store’a girecek yeni oyunlarını açıkladı.

Tanıtımı yapılan yeni oyunlar

MechWarrior 5: Mercenaries –  15 yıl sonra geri dönen ‘MechWarrior’ serisinin devamı olacak. Oyuncular, gezegen geçerken zar zor hayatta kalan paralı askerlerin kolay olmayan operasyonu ile birlikte büyümesini yönlendirmek zorunda. Single player veya 4 kişilik takım oyununu destekler. Şu anda ön satın alma yolu ile deneyim edilebilir.

Magic: The Gathering Arena – trading card (TCG) oyunların babası denilebilir. En son çıkan PC sürümü ile sadece kendi kartlarını ve deckini oluşturarak stratejik kart savaşı deneyimi yaşanabilir. Bu oyun, harika savaşlar ve karmaşık numaralarla dolu bir dünya sunuyor.

Oddworld: Soulstorm –  Muhteşem bir maceraya sahip Oddworld serisinin son yapımıdır. Serinin ikincisi Oddworld: Abe’s Exoddus, ilham verici ve melankolik bir ortamı temel alır. Oyuncular işlenmiş bir komplo hazırlayan Abe’nin korkunç çatışmalarına bizzat tanık olacak. Yeni bir storyline ile birlikte oyun çarpıcı görselleri de barındırıyor.

Atomicrops – Çiftlik yönetimi yapılan bir aksiyon simülasyon oyunu. Apocalypse’in Arazisi’nde en son kalan çiftliği miras alan oyuncu, süper GMO ekinleri yetiştirip köye yiyecek sağlamalıdır. Mükemmel otomatik silahlar ile donanmış ve yetiştirilmiş, evlilik, kavga gibi gerçek bir köy yaşamı görüntüsü gösterilmelidir.

KINE  – Sevimli 3D story bazlı puzzle oyunudur. Oyuncu, müzisyen olmayı isteyen 3 güzel güzel makinaya liderlik etmek zorunda. Grup ve arkadaşlıklar kurarak bir şans kazanmaya çalışan makinelerle hayallerindeki performanslarını sergilerler.

Epic Games, bu oyunlar dışında, Ancestors: The Humankind Odyssey (27 Ağustosta çıkacak), Control (27 Ağustosta çıkacak), Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (4 Ekim’de çıkacak), The Outer Worlds (25 Ekim’de çıkacak), Shenmue III (19 Kasım’da çıkacak) gibi tarihi yaklaşan ön satın alıma açılacak oyunlar da oyuncular tarafından merak ve ilgi ile karşılandı.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...