Forza 6 Tarihe Karışıyor

Bunu paylaş:

Microsoft’un 2015 Xbox One ve PC yarış oyunu Forza Motorsport 6 ve tüm DLC’leri 15 Eylül’den itibaren dijital mağazalardan kaldırılıyor. Geliştirici Turn 10, duyurduğu haberde yarış oyununun o gün “Hayatının Sonuna” geleceğini belirtti.

Oyun, araba paketleri ve tüm indirilebilir içeriklerini dijital olarak satın almak mümkün olmayacak. Fakat öncesinde sahip olan oyunculara oyunu ve içerikleri oynamaya devam edebilecekler. Ayrıca kullanıcılar oyunu istediği zaman silip, tekrardan yükleyebilecekler.

Forza 6 yakın zaman önce Xbox One’da ücretsiz olmuştu. Şu an oyunu alıp keyfini çıkarmanın tam zamanı.

Forza Motorsport 7 , 2017 yılında çıkarılmıştı. 2005 yılından bu yana her 2 senede bir çıkarılana oyun için oyun severler için kötü bir haberimiz daha var. 2019 için herhangi bir Forza Motorsport oyunu yayınlanmadığı için serinin sonuna gelmiş olabilir miyiz bilinmez. Xbox patronu Phil Spencer geçtiğimiz günlerde yaptığı bir söyleşide stüdyolara daha kaliteli oyunlar çıkarmaları için daha üzün süre vermeyi hedeflediklerini belirtti.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...