Rainbow Six Ember Rise Operasyonu Resmi Olarak Açıklandı

Bunu paylaş:

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bu haberde Ubisoft’un Rainbow Six Siege oyunundan iki operatörün sızdırıldığından bahsetmiştik. Bu sefer de Rainbow Six kendi twitter adresinden bu sızıntıyı doğrular nitelikte bir tweet atarak yeni gelecek operatörleri hakkında ipucu paylaştı. Rainbow Six Ember Rise Operasyonu adlı güncellemenin detaylı bilgilerinin 18 Ağustos’ta Raleigh Major Finallerinde açıklanacağı belirtildi.

Rainbow Six Siege‘de operasyon, kısaca sezon anlamına geliyor. Oyun şu anda Phantom Sight Operasyonunda. Her Operasyonda yeni operatörler tanıtılır. Yani yukarıdaki görseldekilerin oyuna yeni gelecek operatörler olduğunu söyleyebiliriz.

Rainbow Six Ember Rise Operasyonunda Sızdırılan bilgiye ve yayınladığımız habere göre operatörlerden biri patlayıcı uzmanı, diğeri de arkeolog. Birinin elinde patlayıcılarla dolu bir kalkan, diğerinde ise kanca olacak gibi gözüküyor.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...