Overwatch’a Yeni Karakter – Sigma

Bunu paylaş:

Overwatch son güncellemesiyle oyuna iki büyük yenilik getirdi. Yeni karakter Sigma ve özellikle MOBA oyunlarından tanıdığımız oyun öncesi rol seçim ekranı.

Zaten bir süredir test serverında olan Sigma artık oyuncularla buluşmaya hazır. PC, Xbox One ve PS4 kullanıcıları güncellemenin gelmesiyle aynı anda yeni tank Sigma ile oynayabilecekler. 62 yaşındaki astrofizikçinin olağandışı yetenekleri mevcut. Yer çekimini manipule edebilen Sigma “gravitic charges” ile duvarlardan sekebilen bir saldırı yapabilir veya kendisine gelen mermileri absorbe ederek geçici olarak kalkana dönüştürebilir. Ayrıca takımını korumak adına kalkan oluşturabilir ve oluşturduğu kayaları rakibe fırlatıp sersemletebilir. Ultimate yeteneği ise belirli bir alandaki tüm rakipleri havaya kaldırıp yere çarpabilir.

Diğer bir büyük değişim ise yeni gelecek olan rol seçim ekranı. Rol seçim ekranı, Dereceli oyun moduna girmeden önce hangi rolde oynamak istediğinizi belirttiğiniz bir sistem. 2 Tank, 2 Destek ve 2 Saldırı rollerinden birini size seçtirtecek olan sistem beraberinde bazı soru işaretlerini de getirdi. Kimi oyuncular bu sistemin oyunda takım içi rol kavgalarının önüne geçeceğini düşünürken kimileri de 2-2-2 şeklinde olacak olan rollerin oyun metasını kısıtlayacağı düşüncesinde. MOBA oyunlarında işe yarayan bu sistemin Overwatch’a nasıl etki edeceğini zamanla göreceğiz.

Yukarıda belirttiğimiz iki büyük değişikliğin yanında bu güncelleme bir çok düzenleme ve değişikliği de beraberinde getirdi.

Overwatch Sigma güncellemesinin tüm detaylarına göz atmak isterseniz sizleri Overwatch resmi sayfasına davet ediyoruz.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...