Fortnite Sprey Kutuları Nerede ?

Bunu paylaş:

Popüler Battle Royale oyunu Fortnite Sezon X ‘in ikinci haftasındayız ve Battle Pass sahiplerinin tamamlaması gereken bir sürü yeni görevler mevcut. Bu haftaki görevlerin adı Spray and Pray ve çoğu görevler grafittiler üzerinden yapılıyor. Bu görevlerin en zorlusu ise Kayıp Spray Kutularını bulmak. Eğer ne tarafa bakacağınızdan emin değilseniz gelin sizi şöyle alalım.

Sprey Kutuları Nerede ?

Bu görevi tamamlayabilmeniz için gereken sprey kutuları Fortnite adasının değişik bölgelerinde gizli. Ayrıca küçük olduklarından dolayı nereye bakmanız gerektiğini bilmiyorsanız bulmak biraz zor olabilir. Haritaya dağılmış bir çok kutu olmasına rağmen bizlerin yalnızca 5 tanesini bulması görevi bitirmemiz için yeterli olacak. Sizlere şu ana kadar bulduğumuz kutuların yerlerini aşağıda paylaşıyoruz.

  • Junk Junction: Bölgenin tepesinde, çöp yığınının yanında.
  • Viking village: Şelalenin yanındaki ağacın altında.
  • Umbrella-shaped mine: Bölgenin aşağı kısmındaki varillerin yanında.
  • Pressure Plant: Lava akışının alt bölgesindeki sütunun yanında.
  • Shifty Shafts: Madene girin, sola dönüp duvarı kırın.
  • Paradise Palms: Güney tarafında, hurda yığınının yanındaki ağacın altında.

Görevi Nasıl Tamamlarız ?

Bakmanız gereken yerleri bildikten sonra görevleri tamamlamak yalnızca doğru bölgeye gitmeniz ile alakalı. Sprey kutularına yaklaştığınızı yanındaki bir duvarda veya eşyanın üzerinde grafitti gördüğünüzde anlayabilirsiniz. 5 adet kutuyu topladığınızda görev tamamlanacak ve siz de 10 Battle Stars ile ödüllendirileceksiniz.

Geliştirici Epic Games bu sezon görevleri biraz daha farklı şekilde oyunculara sunuyor. Daha önce de bahsettiğimiz Spray and Pray gibi görevleri gruplara ayırıyorlar. Bu görev grupları şimdilik yalnızca Battle Pass sahiplerine açık. Geçmişte olduğu gibi tüm oyunculara ücretsiz görev vermeyen Epic Games oyunculara Pass aldırmaya yönelik bir strateji geliştirmiş diyebiliriz.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...