BTS World Oyun Müziği Albümü Netmarble Sanal Mağazasında!

Bunu paylaş:

Netmarble bugün yaptığı açıklamada, Korede’ki Netmarble Store‘nin e-ticaret platformunu duyurdu. Bu, Netmarble’nin Kore’deki karakter mağazasının internet üzerinden satış yapan bir hali olacak. Açılış şerefine, yakın zamanda yayınlanan BTS WORLD adlı oyununun müziklerinin olduğu, BTS WORLD Oyun Müziği Albümü‘nün sınırlı sürümü için ön sipariş alınacak.

BTS WORLD Oyun Müziği Albümü’nün sınırlı sürümü; Oyun Müziği Albümü, menajer kimlik kartı, boyna asılabilir cüzdan, 8 hikaye kartı ve 8 magnet setini içeriyor. Ön sipariş satışı, bugün başlayıp sınırlı sürüm bitene kadar devam edecek. Netmarble, internet mağazasında yeni hesap açanlara %10’luk bir indirim kuponu da verecek.

BTS WORLD ürünleri dışında, internet mağazasında Keke, Tori, Bob ve Leon dahil “Netmarble Friends” karakter ürünlerinin yanı sıra, Seven Knights, Everybody’s Marble gibi Netmarble’nin popüler oyunlarından ürünler ve daha bir sürü şey var.

İnternet mağazası Korece, İngilizce, Japonca ve Çince dillerde olacak ve 128 ülkeye teslimat yapacak (bazı bölgelere teslimat olmayacak). Türkiye’ye teslimat olacak mı malesef bir bilgimiz yok.

Daha fazla bilgi için http://www.netmarblestore.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...