Fallout 76 ‘ya Hata Dolu Yama

Bunu paylaş:

Fallout 76 ‘ya salı günü gelen yama bir çok içeriği geliştirmek amacındaydı. Görünüşe göre oyun gelişmekten daha çok bozuldu.

Yama notlarında oyuna bir çok düzenlemeler ve değişikliklerin geleceği yazıyordu. Fakat oyuncuların geri bildirimlerine göre geliştirmeler ve düzenlemeler oyuna daha çok hata getirdiği doğrultusunda. Power Armor Improvements adı altında yaptıkları yenilikler oyunda bu zırh türünün tamamen kaybolmasına yol açtı.

Bu durumun asıl nedenlerinden biri oyuncuların yamadan önce oynayabilecek bir test serverlarının olmaması. Bir çok AAA oyun firması yayınlayacakları yamaları önce test serverında oyuncularla buluşturur. Yapılan geri bildirimler ve belirlenen hatalar sonucunda son düzenlemeler yapılır ve yama bu şekilde canlıya alınır. Oyuncular bu isteklerini Bethesda ‘nın kendi forum sayfasına açtıkları bir gönderi ile belirtmişlerdi.

Oyunculara göre bir başka neden ise Fallout 76 ‘nın tam olarak tamamlanmadan yayınlandığı doğrultusunda. Ardı ardına gelen yamalara ve bitmek bilmeyen hatalar oyuncuların bu düşüncesini de doğrulara nitelikte. Ayrıca geri bildirimlerin pek önemsenmediği de oyuncuların gözünden kaçmıyor.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...