FIFA 19 Temmuz Güncellemesi

Bunu paylaş:

EA Games çalışanları FIFA 19 için PC’de yayınlanan ve çok yakında PlayStation 4 ile Xbox One’da yayınlanması planlanan son oyun güncellemesiyle birlikte, geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek ve bu oyun güncellemesindeki değişikliklerden bahsettiler.

Son zamanlarda FIFA 19 oyuncuları arasında tepki süresinde sorun yaşayanlar olmuştu. EA Games yapılan bu çağrıya kayıtsız kalmadı.

Bazı oyuncular için oynanış tepki süresini geliştireceğine inandığımız bu değişiklikler, özelleştirilmiş telemetri aracımızı (ayrıntılar burada) etkinleştirdikten sonra oyunculardan topladığımız veriler ve geri bildirimler doğrultusunda yapıldı. Analiz yapılan oyuncu kitlesini büyütmeye devam ediyoruz.”

FIFA 19 Temmuz güncellemesi ile PlayStation 4, Xbox One ve PC’de bir çok oyun modunda kullanılan ağ altyapısında değişiklikler yapıldı. Bu modlar:

  • FUT Champions
  • FUT Division Rivals
  • FUT Online Draft
  • FIFA Pro Clubs
  • FIFA Ortak Sezonlar

Yapılan bu değişikliklerin ve toplanan verilerin sadece FIFA 19 ile kalmayacağını, geliştirilmekte olan FIFA 20 için de oyuncuların performans sorunları yaşamaması için kullanılacağı belirtildi.

FIFA 19 güncelleştirmesi hakkında daha fazla bilgi almak için resmi sitesine göz atabilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla habere göz atmak isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...