Need for Speed Heat, 8 Kasım’da Çıkıyor!

Bunu paylaş:

Need for Speed Heat, 8 Kasım’da Çıkıyor!

Electronic Arts Inc.’nin stüdyosu Ghost Games, polis kovalaması ve nihai sokak yarışına dayanan Need for Speed Heat için açıklama yaptı.

Yeni çalışma, mevcut Need for Speed ​​™ fanlarının tüm ihtiyaçlarını derinlemesine bir araya getiriyor ve oyuncuları canlı dekor, gerçekçi araba kültürü ve etkileyici bir hikaye ile heyecan verici yarış dünyasına davet ediyor.

Need for Speed, sokak yarışçılarının dikkatini çekmek için toplandıkları Palm City’yi içeren yeni bir açık dünya. Oyuncular, resmi olarak lisanslı Speed ​​Hunter savaşlarına katılabilir, burada hafta boyunca yüksek performanslı otomobillerin garajını dekore etmek veya yükseltmek için ödüller kazanabilirler. Geceleri, meşhur polis sokaklarda devriye gezecek ve yasa dışı bir yarış yapacak. Yolların, tehlikelerin ve yarışların bitmediği bu sokakta oyuncular meslektaşları ile mücadele edebilir, garajlarını güzel arabalarla doldurabilir ve şehri kendi bölgeleri haline getirebilir.

Ghost Games’in yaratıcı direktörü Riley Cooper “Her zamankinden daha fazla seçeneğimiz var. Hayranlar her zaman daha fazla araba, daha fazla özgürlük, daha fazla zorluk istedi. Ayrıca tüm bu ihtiyaçları karşılamak için oyunun her bölümünü iyileştirdik, Karakter stillerinden araç performansına ve sürüşe kadar, oyundaki herkesin yaratıcı olmasını sağladık.” dedi.

NFS Heat Edition’ları Neler ?

Standart Edition’a ön sipariş veren fanlar, K.S Edition tarzında Mitsubishi Evolution X’i alacak. Satın Alınan Deluxe Edition, üç KS Edition tarzı araç (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Chevrolet Corvette Grand Sport), Deluxe Edition özel karakter kostümleri, oyun içi para bankaları ve itibar kazancı içerir. Ayrıca NFS Heat ön satıştayken alan Need for Speed Payback oyuncularına oyun içindeki sadakat ödüllerinde %10 indirim uygulanır.

Need for Speed Heat, 8 Kasım 2019’da Xbox One, PlayStation4, PC için yayınlanacak. 5 Kasım 2019 itibari ile EA Access ve Origin Access Basic ile 10 saat boyunca oyun deneyiminin tadını çıkarılabilecek. PC için Origin Access Premier’e katılın ve tüm oyunu herkesten önce oynayın.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...