PUBG Lite Çok Yakında Türkiye’de

Bunu paylaş:

Bluehole oyun stüdyosunun dünyayı kasıp kavuran Battle Royale oyunu PUBG, Lite sürümü ile çok yakında Türkiye’de. Bir süredir farklı ülkelerde açık beta olarak test edilen oyun, Türkiye ve Brezilya’nın da arasına katılmasıyla artık birçok ülkede yayında olacak. Peki PUBG Lite nedir?

PUBG lite ücretli olan PC sürümüne kıyasla öncelikle ücretsiz bir oyun. Mobil sürümünü oynayanların bileceği şekilde, herhangi bir ödeme yapmadan oynayabiliyorsunuz. Ancak Mobil versiyonuna göre daha gerçekçi ve ücretli PC versiyonun dinamiklerini koruyan bir yapıya sahip.

PUBG Lite’ın en güçlü olduğu kısım ise optimizasyonu. Eğer ortalama veya altında bir bilgisayara sahipseniz, oyunu rahatlıkla bilgisayarınızda çalıştırabileceksiniz. Oyunun istediği sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de oyun yayınlandığı anda kaçırmak istemiyorsanız, hemen aşağıdaki adresi ziyaret ederek ön kayıt etkinliğine katılabilir ve 23 Mayıs tarihinde oyunu bilgisayarınıza indirerek Türkçe dil seçeneği ile oynamaya başlayabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...