Iron Throne Başlangıç Rehberi

Bunu paylaş:

Netmarble Türkiye Iron Throne’a yeni başlayanlar oyuncular için sesli ve Türkçe bir Iron Throne başlangıç rehberi hazırladı. Videonun içeriklerini de aşağıda bulabilirsiniz.

Merhaba Lordum!

Iron Throne dünyasına adım atmadan önce bilmen gerekenleri bu videoda bir araya getirdik. Tabii ki burada göreceklerinizin sadece bir başlangıç olduğunu unutmayın.Videoya göz atabilirsiniz.

Hadi önce Ticaret Gemilerinden başlayalım. İlk gönderdiğimiz gemi nadir, ikinci gemi ise normal eşyalar getirir.

Etkinlik Merkezi oyun içinde ilgili görevleri yaptığında biriken ödülleri barındırır. Onları buradan toplayabilirsin ve tabii günlük giriş ödülünü de.

Etkinlik Merkezinin hemen yan tarafında bulunan Tapınak’ta her gün belirli sayıda Dilek dileme hakkın olduğunu unutma. Dilek haklarını dilediğince kullanabilirsin.

Bedava ödülleri almaya başlamışken Han’a uğramadan olmaz. Önce savaş Sikkesi Dükkanı’na girelim. Sahip olduğun savaş sikkeleri ile buradan istediğin eşyayı alabilirsin. Sırada Kart Destesi var. Yine burada da sahip olduğun savaş sikkeleri ile nadir ödüllerden kazanma şansını deneye bilirsin. Benim en sevdiğim yerlerden biri burası J

Bütün kaynakları toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tek tuşla hepsini topla.

Ejderhanın oturmaktan canı sıkılmış gibi. Biraz uçmasına izin verdiğinde sana ödül verecek. Denizde yüzün balığa da unutmadan dokun ve ödülünü al.

Görevlerde 5 farklı seçenek bulunur hemen git diyerek de tamamlayabilirsin. Günlük VIP görevleri ne kadar tamamlarsan o kadar sandık açar ve ödül alırsın. İttifak Görevlerini ancak bir İttifak’a mensup olursan yapabilirsin. Ama Günlük Görevler için bir koşul gerekmez.

Ekranı 30 sn. hareketsiz bıraktığında böyle bir sinematik ile karşılaşmak seni şaşırtmasın. Krallığını yukarıdan görmek istersin diye düşündük.

Güçlü Bir Lord Olmak

Güçlü bir Lord olmanın sırrı sana bağlılık yemini eden kahramanlar tabii. Onları en güçlü ekipmanlarla donat ve güçlendir. Sana savaş gücü kazandıracaklarını göreceksin.

Kahramanlarımızı güçlendirdiğimize göre şimdi Savaş vakti! Savaş Alanında Savaş Modlarını görebilir ve ayrıntılı bilgi için birini seçebilirsin. Boyut Kapısında diğer boyuttaki Lordlarla asker kaybetmeden savaşabilirsin. Dişine göre bir rakip istiyorsan Arenaya girmen yeterli. Düşmanını seç ve savaşa başla! Ama unutma her zaman bu kadar kolay olmayabilir.

Ekranın sağ alt kısmındaki Dünya’ya dokunup biraz krallıktan çıkalım. Burada diğer Lordların kalelerine, Kaos Şatolarına ve canavarlara saldırabilir, aynı zamanda kaynak da toplayabilirsin. Haydi ara butonu yardımıyla Kaos Şatosu bulalım. Seviye 17 Kaos Şatosu’nun ilk galibiyetini aldık. Biraz da canavar avlayalım.

Son olarak Dükkan’da her gün bizi bekleyen ücretsiz paketimizi de almayı unutmayalım.

Bunlar Iron Throne dünyasının sadece bir bölümü. Emin ol daha fazlası seni bekliyor olacak.

Demir tahtın kudreti sizlerle olsun!

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...