Pagan Online Resmi Olarak Steam’de Yayınlandı

Bunu paylaş:

Wargaming ve Mad Head Games tarafından, “hack-and-slash” Aksiyon RPG Pagan Online yayınladı. Oyunun tamamlanmış versiyonuna, Erken Erişim versiyonunda olmayan yeni özellikler ve içerikler getiren devasa bir güncelleme de gelmiş. Bu güncellemede, oynanabilir iki yeni karakter, yeni bölgeler, yeni yetenek ağaçlarının yanı sıra baştan düzenlenmiş oyun sistemleri ile daha kapsamlı kontrol seçenekleri de var. Bu yeniliklerin tamamı, oyuncuların geri bildirimine göre yapılmış.

“Erken Erişimde geçirdiği birkaç ay sonrasında Pagan Online, klasik üstten görünüm oynanışı, oturum bazlı PvE ögeleri, benzersiz karakterleri ve en deneyimli oyuncuları bile zorlayacak savaş sistemi ile, piyasadaki en heyecanlı zindan temizleme oyunlarından biri haline geldi.”

Mad Games CEO’su Uros Banjesevic, “Pagan Online’da oluşan muhteşem topluluğun, oyunu olabilecek en iyi zindan temizleme oyunu haline getirmemizde bize çok büyük yardımı dokundu.” dedi ve “Erken erişim süreci boyunca, oyuncularımızın söylediklerini dinlemeyi bir numaralı öncelik saydık ve geri bildirimlerini ciddiye aldık. Bize göre, Pagan Online’ın çıkışında, topluluğumuzun emekleri de Mad Head Games kadar büyük. Hepinizle birlikte, oyunu daha da geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz!” diye devam etti.

Wargaming Ürün Direktörü Jacob Beucler ise şunları ekledi, “Pagan Online, ilk kez erken erişime girmesinden şimdiye kadar uzun bir yolculuk geçirdi. Bu yolculukta, oyuna destek veren her oyuncuya tek tek teşekkür etmek istiyoruz.” “Kontrolleri, oyun dengesi, yetenek ve üretim sistemlerinin yanı sıra bir sürü içeriğiyle, Pagan Online’ın full versiyonunu sizlere sunmaktan gurur duyuyuoruz. Umarız, herkes Pagan Online’a meydan okumaya hazırdır!”

Oyun, 64 TRY’ye Steam’den alınabilir.. Aşağıda, yayın videosunu izleyebilirsiniz.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...