Call of Duty: Modern Warfare Açık Beta Bugün Başlıyor!

Bunu paylaş:

Sony, PlayStation 4’de oynayabileceğimiz Call of Duty: Modern Warfare için 2v2 açık beta testinin bugün başladığını ve 26 Ağustosa kadar oynanılabilir olacağını duyurdu.

Activision, ekim ayında oyun severlerle buluşturacağı bu oyun sadece PlayStation 4 kullanıcıları tarafından oynanabiliecek. Daha önce yayınlanmamış iki harita dahil olmak üzere toplam beş haritayı önceden deneyebilirsiniz. PS4 kullanan oyuncular bu oyunu ön sipariş verebilir. Ayrıca PlayStation Plus kaydı olmayan kişiler de ücretsiz olarak açık beta testine katılarak multi player oyun deneyiminin tadını çıkarabilir.

Call of Duty: Modern Warfare Tarihi

Kısaca CoD4 ve CoD4: MW olarak da bilinen bu oyun, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından; PlayStation 3, Wii, Xbox 360 oyun konsolları ile Mac OS X ve Microsoft Windows işletim sistemleri için yayımlanan birinci şahıs nişancı türündeki oyundur. Oyunun konsol ve Windows sürümleri Kasım 2007’de, Mac Os X sürümü 26 Eylül 2008’de, Modern Warfare – Reflex Edition adını taşıyan Wii sürümü ise 10 Kasım 2009’da piyasaya sürüldü.

Oynanabilirlik, çok oyunculu modlar ve hikâye yönünden olumlu yorumlar alırken; birinci şahıs nişancı türüne çok da fazla yenilik getirmediğinden olumsuz eleştiriler aldı. Oyun, çeşitli kuruluş ve yayınlar tarafından ödüller kazandı. 2007’nin en çok satan oyunlar listesinin birinci sırasında yer alan Modern Warfare, Mayıs 2009 itibarıyla ise dünya genelinde 13 milyonluk satış rakamına ulaştı.

Mükemmel Müzikler

Ayrıca oynanabilirlik dışında kalan ögelerinde en göze çarpan müzikleri. Müziklerin birçoğu, film müziği bestecisi Harry Gregson-Williams ile ortak olarak birçok projede yer alan İngiliz besteci Stephen Barton tarafından bestelendi. Bazı müzikler, Infinity Ward’ın “7 Days of Modern Warfare” adlı internet sitesinde mevcut. Bir kısmı da Barton’nın kendi sitesinden dinlenebilmektedir. Jenerik kısmında çalan rap müzik, animasyon ekibinin başı Mark Grigsby tarafından yorumlandı.

Call of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim 2019 itibarıyla piyasaya sürülecek. Activision, geri sayımı devam eden oyun için ön sipariş sistemini de aktifleştirmiş durumda ve 469 TL’den başlayan fiyatlarla PlayStation 4 için satın alınabiliyor.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...