Red Dead Online ’da Bol Ödül Kazanma Fırsatı!

Bunu paylaş:

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Red Dead Online, 21 Ağustos’ta oyuncularını sevindirecek bir haber duyurdu.

Altın ve deneyim kazanma şansının artmasının yanında oyuncular istenen görevleri tamamladıkça da ödüller kazanacaklar.

Red Dead Online Tarihine Kısa Bir Bakış?

Red Dead Online, Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan online multiplayer aksiyon-macera video oyunudur. 27 Kasım 2018’de PlayStation 4 ve Xbox One için Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu bileşeni olarak piyasaya sürüldü.

Oyun dünyasına girdikten sonra, oyuncular bir karakteri kişiselleştirirler ve çevreyi tek başlarına ya da “takım” gruplarında keşfederler. Hem kooperatif hem de diğer gruplara karşı bireyler ve gruplar için organize edilmiş faaliyetler vardır. Oyuncular oyun dünyasındaki etkinlikleri tamamladıklarında, sırayla karakterlerini yükseltmek ve bonus almak için tecrübe puanları alırlar, böylece oyunda ilerlerler.

Oyunda gelişmek için önemli olan bu tecrübe puanlarından 2 Eylül’e kadar ek puanlar kazanabilirsiniz.

2 Eylül’e kadar Red Dead Online Bayramı

21 Ağustos’ta yapılan açıklama ile mücadelelerden sonra kazanılan altınlar ikiye katlandı ve tüm savaş modlarında ekstra deneyim puanı kazanılabileceği açıklandı.

2 Eylül’e kadar her gün yedi mücadeleyi kazanan kullanıcılara toplam dört altın külçe verilecek ve 7 gün boyunca Bugünün mücadelesini 10 kez tamamlayan oyunculara 30 Patlayıcı Repeayon Atışı ve 10 tane Venomlin Fırlatma Kılıcı’nın verilmesi planlanmakta.

Red Dead Online İndirimleri

Ayrıca bütün savaş modlarına katılan oyunculara ranking sıralamasını etkileyecek olan %40 XP ek olarak gönderilecek. 25 Ağustos’a kadar tüm kıyafetlerin gerekli sıralama sınırı 10’a düşürülecek ve fiyatlarda %25 indirim uygulanacak. Ayrıca, tüm tonik ve gıda maddeleri %35, Davranış ve İnsanlık Duyguları %30 indirimli fiyatları ile satın alınabilir ve Yetenek Kartı geliştirmelerinde %25 indirim de 2 Eylül’e kadar devam edecek.

Bunlara ek olarak, Twitch Prime Hesaplarını Rockstar Games Sosyal Kulüp profiline bağlayan oyuncular, Tasman (erkekler için), Danube (kadınlar için) kostümü, duygu ifadesi ‘How Dare You’, Carcano tüfeğini rütbe sınırı olmadan ücretsiz elde edebilecek.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...