PS4 için “ReadySet Heroes” Ekim’de Çıkıyor!

Bunu paylaş:

Sony Interactive Entertainment, PlayStation4 için heyecanla beklenen software ReadySet Heroes ’u 2 Ekim 2019’da piyasaya süreceğini açıkladı. ReadySet Heroes’un standart sürümünün fiyatı 20$ olacak.

ReadySet Heroes Tanıtımı

Hızlı tempolu multiplayer zindanları keşfederek çekişmeye hazır olun. Nasıl güçlendiğinize siz de şaşıracaksınız.

Bir karakter seç, önüne gelen istediğin zindana dal ve canavarları alt et! Tuzaklardan kaçarken ganimet kazanarak güçlenebilirsin. Rakip takımlarda seninle aynı zindanları keşfedeceği için güçlü olmalısın. İlk sona ulaşan takım, çekişmeli bir ‘Kazanan Hazır’ savaşı başlatır. İki takım savaşır ama sadece biri hayatta kalır.

Hızlıca Gelişmek İçin Savaş!

Oyuna ilk tahta bir kılıç ile başlarsın ama zindanları hızlıca keşfederek güçlenebilirsin. Tehditkâr düşmanları unutup güçlenmeyi sakın erteleme. Onlarla başa çıkmak için, daha güçlü zırhlar ve silahlar, yeni yetenekler ve büyüler bulmak için zindanı hızlıca keşfetmen gerekir.

İşbirliği ve Rekabet

Arkadaşlarınla takım kurarak zindanlara girin ve ‘Kazanan Hazır’ savaşının galibi siz olun! Dörtlü yerel oyun ekranı ile arkadaşlarınla birlik ol ya da onlara karşı savaş. Online olarak başka kişiler ile de savaşabilirsin.

Her Zaman Farklı Bir Oyun Deneyimi

En sevdiğin karakteri seçerek kendi istediğin gibi özelleştirip savaşa başlayabilirsin. Karakter seçmek sadece bir başlangıçtır. Ne kadar zindana girersen senin için her şey o kadar değişir.

Kolay Oynama Yöntemi

ReadySet Heroes, kısa sürede, dopdolu enerjiler ile eğlencesine kolayca erişilebilen Multiplayer aksiyon oyunudur.

Ön Sipariş Ayrıcalıkları

21 Ağustos 2019 itibari PlayStation Store’dan ön sipariş verilebilir. 1 Ekim 2019’a kadar ön sipariş yapan oyuncular aşağıdaki ayrıcalıklardan yararlanabilecek.

  • PS4 için Tema
  • PSN Avatar
  • ReadySet Heroes Orijinal Film Müziği
  • ReadySet Heroes crown ve user skin

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...