Mount&Blade II: Bannerlord Early Access Tarihi Açıklandı!

Bunu paylaş:

Büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan ve oyun fuarlarında “Acaba bu sefer çıkış tarihi belli olacak mı?” diye heyecanla beklenen Mount&Blade II: Bannerlord ’un erken erişime açılma tarihi belli oldu.

Sekiz senedir oyun için “şu tarihte çıkacak”, “çıkmayacak” gibi değişik başlıklarla haberler yapılıyor. Oyunun hale geliştirme aşamasında olduğu bilinse de Early Access tarihine göre uzun bekleyiş bitecek gibi gözüküyor. Geliştirici TaleWorlds Mount&Blade II: Bannerlord’un yeni videosu ile Steam’den ulaşabileceğimiz tarih Mart 2020.

Mount&Blade II: Bannerlord, Orta Çağ temalı bir rol yapma oyunu olan Mount&Blade serisinin bir oyunu. Oyun, 2005 yılında Ankara’da kurulan Türk oyun firması TaleWorlds tarafından geliştirilmekte. Oyun Steam’de Ekim 2016’da çıkmıştı fakat oyun için bir indirme imkanı sunulmamıştı.

TaleWorlds, Gamescom 2019’da oyunun erken erişim tarihini verdi ve YouTube kanalında yayınladığı videoda da erken erişimin tarihi gözükmekte. Mart 2020’de Steam’de açılacak olan Mount&Blade II: Bannerlord, tam 7 ay sonra oynanabilir olacak.

Mount&Blade II: Bannerlord Nasıl Bir Oyun?

Bannerlord oyunculara oyunun geniş açık dünyasında keşfe çıkma, ticaretle uğraşma, haydutları yakalayıp turnuvalara katılma, pek çok farklı karakterle tanışıp onlardan sayısız görev alma fırsatını sunuyor. Oyuncuları geniş ve yaşayan bir dünyada tamamen özgür bırakan Bannerlord, onlara istedikleri kişi olma ve kendi kaderlerini çizme şansı veriyor. Yani, Mount&Blade’de tek bir karakteri oynuyorsunuz.  Oyunun en çok kendine bağlayan tarafı ise RPG yönünün güzel işlenmesi ve açık dünyada fazlasıyla serbest olmanız. Özellikle, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip çeşitli modlar üretmesi sayesinde sürekli popülerlik kazanmaya devam ediyor.

Mount&Blade II: Bannerlord, tam 8 yıl boyunca “çıkacak”, “çıkmayacak” söylentilerini doğurdu. Oyun, sürekli ertelendi veya bir sorun oldu ancak bu sefer kesin gibi görünüyor. Tabii oyunun bu kadar beklemesinin bir dezavantajı da şu: Günümüz teknolojisine uygun bir şekilde geliştirilmemiş olursa, birçok insanın beklentisi çöpe gitmiş olacak. Bu da geliştirici TaleWorlds’un başını fazlası ile ağrıtabilir.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...