Hangi Filmler Vizyona Girecek ?

Bunu paylaş:

Merhaba Film Severler!

Bir başka vizyona girecek filmler ile sizlerleyiz. Bu hafta en çok beklediğimiz filmlerden Underwater ve Last Christmas hakkındaki ayrıntıları aşağıda bulabilirsin!

Underwater

2017 yılının başlarında çekilen fakat bazı olaylar yüzünden vizyon tarihi ertelenen, Kristen Stewart’ın canavarlarla savaştığı ‘Underwater‘ filminin fragmanı sonunda yayınlandı.

Denizaltı laboratuvarda çalışmalarını yürüten ekip, gerçekleşen deprem sonrasında yerin binlerce metre aşağısında mahsur kalır ve hayat mücadelesi verirler. Bu süreçte ekibin başına canavarlarla savaşmak da dâhil olmak üzere bir çok zorlukla başa çıkmaya çalışırlar.

Underwater filminin yönetmen koltuğunda bilim kurgu ve gerilim konusunda başarılı bir yönetmen olan William Eubank bulunmaktadır.

Fragman için: https://www.youtube.com/watch?v=Rszr56AH3Co

Vizyon tarihi: 10 Ocak 2020

Yönetmen: William Eubank

Oyuncular: Kristen Stewart, T.J. Miller, Jessica Henwick, Vincent Cassel

Tür: Gerilim, BilimkurguAksiyon

Ülke: ABD

Last Christmas

Paul Feig’in yeni filmi Last Christmas’ta Game of Thrones Yıldızı ejderhaların annesi Emilia Clarke ve Crazy Rich Asians’dan Henry Goldling başrolleri paylaşıyor.

Last Christmas bir yılbaşı filmi ve bir yılbaşı filminden beklenen tüm klişeleri bulabilirsiniz. Ayrıca filmde George Michael şarkılarını dinleyebileceğiz.

Kate, Londra’da yaşayan genç bir kadındır. Hayatında birçok yanlış karar alan genç kadın, elf rolünü üstlendiği bir Noel dükkanında çalışmaktadır. Tom adında bir adamın hiç beklenmedik bir zamanda Kate’in hayatına dahil olması, genç kadının dünyasının bambaşka bir hal almasına neden olur. Tom her ne kadar Kate’in sınırlarını zorlasa da onunla birlikte Londra’nın en güzel zamanlarında hayatı için yeni bir başlangıç yapmaya çalışır. Her ne kadar Tom ve Kate’in hayatında hiçbir şey yolunda gitmese de, kalplerinin sesini dinlemeleri zor olmayacaktır.

Fragman için: https://www.youtube.com/watch?v=PlYUZU0H5go

Vizyon tarihi: 21 Kasım 2019

Yönetmen: Paul Feig

Oyuncular: Emilia ClarkeHenry Golding, Emma Thompson

Tür: KomediRomantik

Ülke: İngiltere, ABD

Peki ya sizin vizyona girecek filmler arasından en çok gitmek istediğiniz film hangisi?

Yorumlarınızı bekliyoruz!

 

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...