Operasyon Ember Rise ve Operatörler Tanıtıldı!

Bunu paylaş:

Ubisoft, dün düzenlenen taktiksel FPS oyunu Rainbow Six Siege Major Raleigh turnuvasında Ember Rise Operasyonu ve yeni gelecek operatörlerin oyun içi videosunu tanıttı. Geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan Operatörlerin isimleri de belli oldu. Amaru ve Goyo

Perulu operatör Amaru kendini çatılara veya pencerelere kolayca çıkarabilen bir kanca sistemi kullanan saldırı operatörü. Bu mekaniği defans operatörlerine beklemedikleri bir anda saldırma olanağı sağlar.

Meksikalı Goyo ise üzerinde bubi tuzağı olan bir kalkana sahiptir. Tek kullanımlık bu kalkanı istediği yere koyabilir ve dilediği zaman kalkana ateş edip patlatabilir. Büyük hasar vermekle kalmaz oluşturduğu alevler büyük bir alana saçılır.

Operasyon Ember Rise ile yeni operatörlerin yanı sıra eski oyuncuların bildiği kanal haritası dereceli oyunlardan kaldırılmıştı. Üzerinde düzenlemeler yapıp tekrar oynanabilir hale getirilen harita da yeni güncellemede yerini alacak gibi gözüküyor.

Yeni gelecek operasyon için kesin bir tarih verilmese de Peru ve Meksikalı bu iki operatöre Season Pass sahipleri bir hafta öncesinden erişebilecek.

 

Sızdırılan Rainbow Six Karakterleri

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...