No Man’s Sky Beyond Multiplayer! Fragmanı

Bunu paylaş:

Hatırlarsanız No Man’s Sky ilk çıktığında Multiplayer olup olmadığı konusunda oyuncuların şüpheleri vardı. Hatta yapımcı şirket Hello Games, oyuncuları kandırmak ile suçlanmıştı. Sonrasında oyuna getirdikleri büyük bir yama ile bir çok eksiklerini gidermiş, oyunun yükselişinde büyük etki göstermişti. Ama yine de bilim kurgu MMORPG oyununda bir şeyler eksikti. Multiplayer… Üzülmeyin, önümüzdeki hafta No Man’s Sky ‘a gelecek olan “BEYOND” eklentisi ile artık o sorun da çözülecek gibi görünüyor.

Hello Games yayınladığı bir fragman ile oyununuzu oynarken etrafınızda gerçek oyuncuların dolaştığını, egzotik yaratıklara bindiklerini ve herhangi bir sandbox MMORPG ‘de ne yapıyorlarsa onları yaptıklarını görebileceksiniz.

“Sabrınız için teşekkür ederiz. Önümüzdeki hafta yani 14 Ağustos’ta yayınlanacak olan No Man’s Sky Beyond güncellemesinden dolayı heyecan doluyuz. Oyunun çok oyunculu parçasını çok büyük bir ölçüde genişlettik.”

No Man’s Sky kurak topraklarının canlandığı yukarıdaki fragmanı izlediyseniz, daha detaylı bilgi için No Man’s Sky resmi sitesine göz atabilirsiniz.

MMORPG Türkiye olarak sandbox MMORPG oyun türlerini incelemek isterseniz buraya bakabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...