Ubisoft Kore 2019 İnsan Ordusu ile Doldu Taştı!

Bunu paylaş:

Seul Gangnam’daki COEX, Ubisoft tarafından Koreli oyuncular için hazırlanan ilk özel Game Show’u Ubisoft Kore 2019’a, 3 Ağustos’ta ev sahipliği yaptı.

Ubisoft, ilkini 2012 yılında Japonya Akihabara’da gerçekleştirdiği Game Show’ları ile çeşitli ülkeleri gezerek oyun severleri ile buluşmaya devam ediyor.

Etkinlikte Ubisoft’un yeni oyunları da dahil olmak üzere 16 oyunu gösterildi ve ziyaretçiler bizzat bu oyunların tadını çıkarmak için zaman buldu. Özellikle yakında çıkacağı konuşulan “Ghost Recon: Breakpoint” oyunu oyun severlere önden tanıtıldı ve oynama imkanı verildi. Ayrıca, Watch Dogs: LEGION ile ilgili çeşitli bilgiler verilerek beklenti arttırıldı. Oyunun en fazla 4 kişilik takımlarla oynanabileceği ve çeşitli görevler ve içeriklerin oyuna eklendiği açıklandı. 6 Mart 2020’de PC, PS4 ve XBOX ONE aracılığıyla piyasaya sürülecek.

Ubisoft Kore 2019’da sunulan oyunlar arasında GhostReconBreakpoint ve Watch Dogs: LEGION dışında; JustDance, RainbowSix: Siege, The Division 2, Roller Champions, TrialsRising, TheCrew, Steep, HungryShark World, Transference, Eagle Flight da yer aldı.

Bunlar dışında etkinlikte Ubisoft’un çeşitli markalar ile yapılan eşyaları offline mağazalarda satıldı. RainbowSix: Siege’in e-sports maçları, oyuncu toplantıları ve ziyaretçiler için çeşitli etkinlikler hazırlandı.

COEX’te, etkinlik alanına girmek isteyen ziyaretçiler kapıda kuyruk oluşturdu. Ubisoft’un markalarını yansıtan çeşitli Cosplay takımları kostüm oyunları hazırladı ve ziyaretçilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

MMORPG Türkiye olarak bu tarz etkinleri siz sevgili okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...