FIFA 19 Vault’a Geçiyor

Bunu paylaş:

BEKLENEN HABER GELDİ!

En büyük oyun firmalardan biri olan EA Games’in 25 Temmuz’da duyurduğu habere göre PlayStation 4 ve Xbox One’daki EA Access aboneleri ile PC’ deki Origin Access aboneleri FIFA 19’u oynayabilecekler. Tüm futbol oyunu severlerinin ilgisini çeken bu önemli gelişmeler haber sitelerinde yerlerini aldı.

 

YENİ HİKAYE VE MODLAR

FIFA 19’da, ligler arasında en heyecanlı olanların başında gelen ve rekabetin asla son bulmadığı efsanevi UEFA Champions League ile birlikte dünyanın en prestijli kulüp müsabakasını tecrübe edebilirsiniz. FIFA 19, ayrıca size farklı mod ve hikayeler de sunarak oyun keyfini üst seviyede yaşamanıza yardımcı oluyor. Kariyer Modu’nda tuttuğunuz takımı zirveye taşıyabilir, Yolculuk: Şampiyonlar’da Alex Hunter’ın hikayesinin dramatik sonunu yaşayabilir, FIFA Ultimate Team’de hayalinizdeki kadroyu kurabilir ya da Yeni Santra’da daha önce denenmeyen yeni maç türlerini deneyebilirsiniz. FIFA 19, tüm modlarıyla Dünyanın Oyununu tecrübe etmenizi sağlıyor.

Futbol oyunları içinde en uzun süredir var olan ve kitlesine her geçen gün yenilerini ekleyerek nesilden nesile efsane haline gelen EA firmasına ait oyun, yeni versiyonu ile uzun süre daha tahtını korumaya devam edecektir. Ülkemizde de profesyonel Espor Ligi’nde kurulması, tüm Espor severler tarafından beklenen oyuna ait daha fazla bilgiye aşağıdaki maddeleri okuyarak erişebilirsiniz;

  • Origin Access Premier ile erken oynama, EA Access veya Origin Access Basic özel denemesiyle 19 Eylül’den itibaren, tam sürüm oyunun yayın tarihinden günler önce FIFA 20’yi ilk siz oynayın.
  • FIFA Points ve diğer EA oyunları dahil tüm dijital EA alışverişlerinizde %10 indirimden faydalanın.
  • The Vault’taki dev oyun koleksiyonuna erişim sağlayın.
  • Diğer EA Oyunlarının tam sürümlerini yayınlanmadan önce ücretsiz deneyin.
  • PlayStation 4 ve Xbox One’daki EA Access ile PC’deki Origin Access hakkında ayrıntılı bilgi edinin.

Yayınlanacak yeni haberlere göre web sitemizde paylaşımlara devam edeceğiz ancak şu an için oyun dünyası içinde dolaşan söylentilere göre, yukarıda yazılanlardan çok daha fazlası oyun için planlanmış durumda. Şimdilik gözlemlemeye devam ediyoruz. Siz de ulaştığınız yeni bilgileri bu haberin altına yorum olarak paylaşabilir, okuyanların tümünü haberdar edebilirsiniz.

Sitemizdeki diğer FIFA haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...