Citadel: Forged With Fire – Tüm Platformlarda Aynı Anda

Bunu paylaş:

Citadel: Forged With Fire , 11 Ekim’den itibaren Steam, PS4 ve Xbox One platformlarına aynı anda gelecek! Bugün yapılan basın açıklamasının detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Alex Tintor, Blue Isle Studios Genel Müdürü:

“Erken erişim döneminde direk olarak oyuncularla ortak çalıştığımız için çıkış dönemine nasıl hazırlanmamız gerektiğini biliyorduk. 3 büyük güncelleme ve 90’dan fazla yama ile Citadel: Forged With Fire ‘ın ne kadar büyük çaplı ve zengin bir içeriğe sahip olacağını göstermek istedik. Eklediğimiz 3 devasa zindan ve düzenlediğimiz süpürge savaşı, oyuncuları bu büyülü dünyaya hapsedecek” dedi.

MMO Sandbox RPG oyunu Citadel: Forged With Fire’nin özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

  • Spellcrafting: İstediğiniz silaha, istediğiniz etkiyi ve istediğiniz element özelliğini ekleyerek sizlere savaşırken en çok yarayacak büyüyü oluşturun.
  • Uçabilmenin gücü: Eğer uçabiliyorsanız neden yürüyesiniz ki? Büyücü süpürgenizi kullanarak ister havadan büyü yapın, ister oyunun fantastik dünyasında tura çıkın.
  • Nefes kesen kaleler inşa edin: Kendi tarihi kalenizi, içeriğini istediğiniz gibi düzenleyerek ve geliştirerek inşa edin.
  • Zengin fantastik dünya: Büyülü ormanlar, geniş ovalar, zehirli bataklıklar, donmuş tundralar ve tehlikeli mağaralarla dolu 36 km karelik bir dünya.
  • Süpürge Savaşı: Takımınızı toplayın ve diğer oyunculara süpürge savaşında meydan okuyun.

31 Temmuz’a kadar oyunu Steam üzerinden %50 indirim ile satın alabilirsiniz. MMORPG Türkiye olarak bu indirim kaçmaz diyoruz.

Oyunun resmi sitesine göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...